Afgelopen weekend werden we in Nederland weer getrakteerd op de broodnodige UV-stralen. Iets wat allesbepalend lijkt te zijn voor de gemoedsstemming van menig landgenoot. Een locatie waar dat in het overgrote deel van het jaar vanzelfsprekend is, is het zuid-oosten van Spanje. En iets nog mooiers: de huizenprijs zijn in vergelijking met ons lage land zeer voordelig. Althans, nu nog.

Gemiddelde temperatuur van 20º

Er wordt met man en macht gebouwd aan villa’s en luxe appartementencomplexen in en nabij de stad Alicante. Zo is ook deze vrijstaande villa in de gemeente Los Montesinos voltooid. Het klimaat in dit gebied heeft ongeveer 300 dagen zon per jaar met een gemiddelde temperatuur van 20º.

De gelijkvloerse villa bevindt zich op een perceel van 223 m² en beslaat zelf een woonoppervlak van 102 m². Daaronder verdeeld zijn onder meer drie slaapkamers, twee badkamers en een bijkeuken. De voordeur biedt doorgang naar een riante  open lounge met eetkamer met aangrenzend een keuken met elektrische apparaten.

Elders is de masterbedroom voorzien van ingebouwde kasten met schuifdeuren, lades, planken en kledingroedes en bevat een en-suite badkamer met inloopdouche, een toilet en een badmeubel met wastafel en spiegel. De resterende twee slaapkamers zijn iets minder spectaculair, maar u en uw kids zullen daar echter niets tekort komen.

Achtertuin met zonneterras en privé-zwembad in Spanje

Verder is er nog een aparte familiebadkamer aanwezig die net als de andere bestaat uit een inloopdouche, een toilet en een badmeubel met wastafel en spiegel. En dan hebben we het beste voor het laatst bewaard. In de achtertuin is namelijk een privé-zwembad aangelegd die te bereiken is via de woon- en een van de slaapkamers. Net als een zonneterras waar vrienden en familie kunnen relaxen in het Mediterraanse klimaat.

Los Montesinos ligt op 13 km van de stranden en recreatieve voorzieningen van Torrevieja, zoals een theater, verschillende golfbanen en gemakkelijke toegang tot de snelweg A7 richting het vliegveld van Alicante. Hiermee is het zowel beschikbaar als vakantiehuis of permanente woning.

Interesse? Neem contact opnemen met de makelaar via de website van My Costa Blanca Villa. Houd rekening dus met de vraagprijs van net onder de 3 ton.