Elements is een van de weinige speciaal gebouwde SOLAS-jachten (SOLAS is een internationaal verdrag dat specifieke veiligheidsnormen voor zeeschepen vereist) en werd in 2019 afgeleverd door de Turkse scheepswerf Yachtley. Het gevaarte is 80 meter en wordt momenteel door jachtmakelaar Camper & Nicholsons International aangeboden voor maar liefst € 112 miljoen.

Interieur van Elements ademt luxe

Het indrukwekkende  interieur is ontworpen door Cristiano Gatto en combineert een eigentijdse styling met klassieke toevoegingen. Zoals je mag verwachten van een schip in deze prijsklasse is er gebruik gemaakt van “marmer, rijke stoffen, met de hand getufte tapijten en ingewikkeld versierde plafonds”, maar ook inlegwerk van exclusieve materialen als goud, zilver en parelmoer.

Vis een glazen lift in de hoofdlobby kunt u alle vier dekken verkennen, waaronder de 12 suites van Elements. Het eigenaarsdek is ingericht als een privé-appartement met twee grote VIP-suites. Ieder met luxe badkamers, een kantoor en een bioscoopzaal,.

Accommodatie voor 24 gasten

In totaal heeft Elements accommodatie voor 24 gasten, bestaande uit de master suite, twee VIP-passagiershutten, vier tweepersoonshutten, vier tweepersoonshutten en een kleinere tweepersoonshut.

Op het lagere niveau hebben u en uw gasten directe toegang tot de tendergarages die gevuld zijn met een 8,4 meter lange limousinetender en twee reddingstenders. Liever iets decadenter de kust verkennen waar het jacht voor anker ligt? Stijg dan op met de helikopter die op de punt van het gevaarte geparkeerd staat.

Elders heeft het jacht een strandclub van 140 m² met ligstoelen aan boord, een bar met witte en gouden mozaïekafwerking. Op dit dek bevindt zich tevens het wellnesscentrum met een fitnessruimte, een hamam-spa met traditionele goebetka’s en een massageruimte om geheel tot rust te komen.

Interesse? Neem dan contact op met de makelaar via de website van Camper & Nicholsons International.