Naast dat het huis aan de buitenkant een absolute knaller is geeft ook de binnenzijde toegang tot de nodige luxe. Sinds kort staat deze villa in Veenendaal te koop voor ruim € 2,2 miljoen.

Veenendaal

Met maar liefst 6 slaapkamers en 3 badkamers is deze woning een van de luxere in het mooie Veenendaal. De villa is erg laag, maar beslaat nog steeds bijna 460 m2 aan woonoppervlakte. Bij deze woning hoort ook de tuin met een perceeloppervlakte van ruim 1.220m2. In de villawijk waarin deze woning zich bevindt (De Salamander genaamd) is dit echter een subtiel tuintje. Als u uitgekeken bent op de tuin kunt u zich altijd nog naar het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug verplaatsen dat zich op steenworp afstand van de villa bevindt.

Veendendaal

Het meest unieke aan deze Veenendaalse woning is het binnenzwembad. Dit zwembad is via de hal, het terras én de slaapkamer te bereiken. Deze betegelde ruimte is evenals het zwembad verwarmd, terwijl het bad zelf is voorzien van een jet-stream en kan na gebruik worden afgedekt door middel van een roldek.

Dankzij de verwarming zowel in als buiten het bad is het mogelijk om ook gedurende de koude dagen een verwarmende duik te nemen in dit binnenzwembad. In de zomer kunt u de grote schuifdeur naar de tuin openzetten om een duik in het zwembad verfrissend te maken.

Wat verder erg bijzonder is aan deze villa is de enorme slaapkamer die zich op de begane grond bevindt. De woning bevat in totaal 6 slaapkamers waarvan er slechts drie op de eerste verdieping zijn gebouwd. De begane grond bevat dus 3 slaapkamers waaronder de masterbedroom. Via de schuifdeuren kunt u vanuit de masterbedroom de tuin en het terras betreden.

Vraagprijs op Funda

Het meubilair en de inrichting is, los van de keuken, hoe moeten we het zeggen, nogal oubollig, maar wie van al deze voorzieningen en gemakken gebruik wil maken moet dus wel een flinke smak geld neertellen. Op Funda staat de woning te koop voor € 2.240.000.