Porsche staat bekend om zijn schitterende auto’s van de hoogste kwaliteit. Maar tegelijkertijd ook om de hoge geldbedragen die voor de wagens worden gevraagd. Toch staan er ook betaalbare Porsches te koop als je goed zoekt. Dit is de top 3 betaalbare auto’s van het merk Porsche.

Porsche Cayenne Turbo

Om te beginnen staat in Roermond een zeer nette Porsche Cayenne Turbo met 500 pk te koop. Dit model komt weliswaar uit 2011 maar kan er nog zeker vele jaren mee door. Deze uitvoering bevat een panoramadak en zelfs een apart klepsysteem wat voor uiterst bruut geluid zorgt. Daarnaast heeft deze wagen schakelflippers wat de auto meteen een stuk sportiever maakt en waardoor het een stuk leuker wordt om met de auto te rijden. De wagen heeft niet voor niets een motorinhoud van ruim 4.800 cc en een topsnelheid van bijna 300 km/u. Ook over het interieur is goed nagedacht en is er aan luxe geen gebrek. Er is bijvoorbeeld sprake van stoelverwarming op alle stoelen, dus zelfs op de achterbank! Deze wagen zou zo’n € 32.500 moeten kosten.

Porsche Cayman

Ten tweede biedt Heuvelrug Exclusive Cars een zeer nette Porsche Cayman te koop aan voor een schamele € 23.500. Deze Cayman is een excellente sportauto en bevat een middenmotor line-up. Vooral de kleur maakt de auto erg uniek. De wagen is namelijk gewrapt in het nardo grijs, een kleur die erg in trek is op dit moment. Ook het interieur heeft een apart kleurtje. De lederen sportstoelen hebben een soort roodbruine kleur die door de verkopers ‘cognac’ wordt genoemd. Een sportieve en bijzondere Porsche voor nog geen € 24.000. 

Porsche 911 Carrera

Porsche

Tot slot hebben we een Porsche 911 Carrera in de aanbieding. Het gaat in dit geval om de 3.6 uitvoering (oftewel een motorinhoud van 3.600 cc). Deze cabriolet heeft 320 pk en daardoor een topsnelheid van maar liefst 280 km/u. Deze auto is volledig zwart, zowel het interieur als de buitenzijde. Deze kleur is aangelegd in combinatie met zogeheten glascoating zodat de auto niet snel kan beschadigen. Enkel de velgen zijn zilverkleurig en geven de wagen een sportieve look. Voor deze wagen moet u bij Pouderoyen Car Sales zijn en moet u niet vergeten om € 33.900 mee te nemen.