Enkele maanden geleden publiceerde we al een artikel over deze woning met 800 vierkante meter aan woonruimte aan de Reeuwijkse Plassen. Vanaf boven gezien lijkt het net op een ingetogen dorp en daarom wilden we graag zelf met eigen ogen een kijkje nemen. Geert Dupree van Dupree Makelaars geeft ons de HouseTour.

Met een prijs van €6.350.000, € 8000 per vierkante meter, is deze prachtige woning aan de Platteweg 7 het duurste huis dat momenteel verkrijgbaar is in Reeuwijk en ver daarbuiten.

Parkeerplaats voor 19 auto’s

U rijdt het perceel op via een ontzettend grote poort van wel drie meter hoog. Parkeren is in ieder geval geen probleem. Zelfs niet wanneer je al je amices uitnodigt voor de housewarming. De garage biedt plaats aan twee bolides en in totaal passen er maar liefst 19 auto’s op het gehele perceel van 2.350 vierkante meter.

Via de hoofdingang kom je in een grote hal terecht waar aan uw linkerhand een doorzichtig vlak is met doorkijk naar de wijnkelder. Alle verdiepingen van het huis zijn te betreden middels de lift en in het bijgebouw is een riant kantoor gerealiseerd. De woonkamer is 50 vierkante meter groot, uitgerust met een beamer en is verbonden aan de open keuken.

Op de bovenverdieping is een fitnessruimte, een spa met sauna en een aantal slaapkamers. Op deze verdieping zijn ook meteen, wat ons betreft, de beste slaapkamers van de woning te vinden. Er is een privé-badkamer, een eigen hal en een inloopkast waar je ‘u’ tegen zegt. Deze faciliteiten gelden voor beide slaapkamers op deze etage.

Bijgebouwen van het duurst verkrijgbare huis aan de Reeuwijkse Plassen

In een apart verblijf is een bar en een pooltafel met tientallen tafels en stoelen voltooid. Het kantoorgebouw zou ook als een apart huis kunnen fungeren, want er is tevens een kleine slaapkamer, een keukentje en een badkamer met een toilet, bad en douch afwezig.

De achtertuin van de woning heeft een ingebouwde jacuzzi, een riante loungeset en helemaal aan de achterzijde, aangezien het aan het water ligt, ligt een bootje aan de stijger te dobberen.

Met speciale dank aan Dupree Makelaars, Holland Car Company en Schaap & Citroen.

Zie hieronder de Pure Luxe-video en klik hier om naar de Funda-advertentiepagina te gaan.