Katy Perry, artiestennaam van Katheryn Elizabeth Hudson, bracht haar eerste album “Katy Hudson” uit in 2001. Momenteel is ze nog steeds een van de grootste artiesten ter wereld. Hoewel ze geen écht hits meer scoort zoals in het verleden, teert ze nog lekker op het muzikale fundament dat ze door de jaren heen heeft neergelegd. Op Spotify pakt ze nog altijd 44 miljoen streams per maand.

Villa van Katy Perry in Beverly Hills

Uiteraard hebben al die jaren aan de top een hoop geld opgeleverd. Dat is ook terug te zien in het huis van de 37-jarige Amerikaan. De woning is gevestigd in Beverly Hills, in de wijk Hidden Valley, op een prachtig perceel van wel 1.13 hectare. Een groot gedeelte hiervan bestaat uit een bos en een park.

Katy Perry

In 2007 stond de woning te koop $ 9,2 miljoen, terwijl Perry het in 2017 zelf kocht het voor $ 19 miljoen. Ze hoopt toch nog een stevige vijf ton winst te kunnen maken aangezien de vraagprijs momenteel op $ 19,5 miljoen staat. De zangeres en haar echtgenoot Orlando Bloom hebben veel meer vastgoed in Los Angeles, waardoor dit soort doorverkopen wel vaker zullen gaan voorkomen.

Wat heeft de villa te bieden?

Het huis kent zo zijn geschiedenis, want het bestaat al sinds 1959. Toch is er van het oude gedeelte niks meer terug te herkennen door meerdere renovaties. De koper krijgt er direct een aantal A-listers als buren bij. Namen als Penélope Cruz, Adele, Jennifer Lawrence, Zoe Saldana, Nicole Kidman en Ellen DeGeneres wonen op steenworp afstand.

Je komt de villa binnen via een looproute binnen die omgeven wordt door hoge buxussen. Dit pad leidt je naar de garage waar een ruim dozijn aan bolides beschikbaar wordt gesteld. Je stap meteen een grote hal binnen die je leidt naar de formele eetkamer. Deze zit verbonden aan een prachtige living inclusief een open keuken die door een T-vorm aan elkaar worden verbonden.

Katy Perry

Op dezelfde verdieping is een unieke leeskamer/bibliotheek ingericht met een open haard om optimaal tot rust te komen. Verder beschikt de woning nog over een geheel eigen spa gedeelte met sauna, ijsbad, massagetafels etc. Verder beschikt de woning over een ruim gedeelte aan slaapgedeeltes. In totaal zijn er vijf slaapkamers en zes badkamers.

Katy Perry