Bij onze Duitse buren staat misschien wel een van de meest historische circuits, namelijk het Nürburgring Circuit. De racebaan bestaat al sinds 18 juni 1927 en kent een rijke historie én diverse records. Ondanks het lange bestaan heeft Max Verstappen toch de snelste raceronde ooit op dit circuit neergezet in 2020. Helaas was de snelste raceronde niet genoeg, want 7-voudig wereldkampioen Lewis Hamilton ging ervandoor met de winst.

Huracán STO te luid voor Nürburgring

We weten ook dat Formule 1-wagens krankzinnig harde geluiden maken, maar daar worden ze uiteraard niet voor gestraft. Blijkbaar geldt dat wel voor andere boldies. YouTuber Shmee150 bracht een bezoek aan het circuit met zijn bijzondere Lamborghini Huracán STO. Alleen was dit van korte duur. De Briste autovlogger werd van het circuit gehaald omdat zijn STO zou zorgen voor geluidsoverlast.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim – Shmee (@shmee150)

Voor Tim Burton is het een standaard traditie om het Duitse circuit te bezoeken wanneer hij een gloednieuwe bolide heeft aangeschaft. Uiteraard is dit het perfecte circuit om je nieuwe aanwinst op de proef te stellen, maar zelfs voor deze historische Groene Hel was de Lamborghini te luid.

Toch was de teleurstelling niet heel groot. De Brit had er namelijk al op gerekend dat de klasbak te luid zou zijn. Gelukkig heeft hij wel een eerste ronde kunnen rijden, maar daar is het dan ook echt bij gebleven. Daarna vroeg een medewerker netjes aan hem of hij het circuit kon verlaten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim – Shmee (@shmee150)

Volgens de officiële regels is de limiet op de Groene Hel 130 db. De Huracán zat hier maar 4 db over, maar overtrad dus wel de reglementen.

De YouTuber is echter ook in het bezit van een  Ford GT, McLaren Senna, Mercedes-Benz SLS AMG Black Series, Porsche Taycan Turbo S en de Mercedes-Benz AMG GT Black Series, waarmee hij zonder enig probleem over het circuit kon flaneren. Dit wagenpark heeft hij vanaf 2010 opgebouwd, terwijl hij begon als simpele carspotter in London.