Een luxe levensstijl gaat hand in hand met verzorgdheid. Het is overduidelijk dat niet iedereen met een creditcard er modieus uit kan zien, stijl is tenslotte niet te koop, maar er verzorgd uitzien is toch vele malen belangrijker. Tijdens een belangrijk zakenetentje of op date met uw droomvrouw wil u uiteraard goed voor de dag komen.

Tips om er verzorgd uit te zien

Daarom gaan we het in dit stuk hebben over hoe u dat voor elkaar kunt krijgen. Zie het als een kort handleiding. Kleding maakt de man en ook sporten is bevoordelend voor het uiterlijk, maar er zijn meer dingen en producten die uw verzorgdheid een duwtje in de juist richting kunnen geven. Laten we van start gaan.

1. Gezichtsverzorging

Uw gezicht is op een bepaalde manier uw visitekaartje, dus geen regio om over te slaan. ‘s Ochtends een plens water is niet genoeg. Scrubben met een gezichtscrème kan oneffenheden, pukkeltjes en puistjes verminderen. Het reinigt je huid en verwijdert dode huidcellen waardoor u er meteen een aantal jaar jonger uitziet.

2. Kapsel in orde

Kaal worden is een van de grootste onzekerheden onder de man, terwijl het sommigen juist erg goed staat. Desalniettemin kan een kapsel ervoor zorgen dat u zich weer helemaal nieuw en fris voelt.

Verzorgd

Bij het kiezen van het juist kapsel voor u, is het belangrijk om rekening te houden met uw gezichtsvorm, de structuur van het haar (met name de dikte) en de gewenste lengte. Wanneer u het langer besluit te laten groeien, moet u wel even door een ongemakkelijke fase heen.

3. Gebitsverzorging

Niet alleen is mondhygiëne uitermate belangrijk om gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen, het is ook waar de meeste mensen op letten bij een eerste kennismaking. Wanneer u uw mondgezondheid niet op pijl houdt, gaat dat onder meer gepaard met een onaangename geur, gele tanden en het is ook geen prettig gezicht wanneer alles schots en scheef staat.

Gelukkig is het in Nederland goed gesteld met het aanbod aan mondhygiënisten, dus maak daar gebruik van. Maar uiteindelijk het vanuit uzelf komen. Blijf dus meermaals per dag poetsen en flossen en doe iets aan die nicotineverslaving.