Dat de prijzen op de woningmarkt de pan uit reizen in ons land is inmiddels wel bekend, maar deze rijtjeswoning in Amsterdam slaat echt alles! Voor dit huis aan de Schubertstraat wordt namelijk een geldbedrag gevraagd van precies € 4.295.000.

Rijtjeshuis in Amsterdam Oud-Zuid kost miljoenen

In Amsterdam zijn de woningen tegenwoordig vrijwel onbetaalbaar en dat wordt nog eens benadrukt door middel van de verkoop van deze woning in de Apollobuurt. Dit is inderdaad een buurt waarin woningen zeer gewild zijn momenteel en dat is dus ook duidelijk terug te zien in de vraagprijs. Voor deze € 4,3 miljoen euro krijgt u slechts 259 m2 aan wonen en is er sprake van een perceeloppervlakte van maar 150 m2.

Dit spectaculaire bedrag betaald u niet alleen voor de geweldige ligging midden in Oud-Zuid, maar ook de binnenzijde van de woning is een lust voor het oog. Ook de buitenzijde heeft iets unieks en straalt veel karakter uit. Zo is er sprake van een jaren 30’ entree waarbij er veel gebruik gemaakt is van marmer.

Via de (ontvangst)hal kunt u de woonkamer betreden die, voor zo’n gemiddelde woning, nog vrij ruim is. De living is keurig ingericht en bij de bijzondere open haard is wederom veel gebruik gemaakt van unieke materialen zoals marmer. Dit vinden we ook terug in de keuken die iets strakker is ingericht dan de woonkamer.

Door middel van grote openslaande deuren van glas kunt u vanuit de keuken de achtertuin inlopen. Deze tuin is niet enorm groot, maar er is nog genoeg ruimte voor wat gras en een keurig terrasje met luxe zitplaatsen. Op de eerste verdieping van het huis komt de ware luxe van dit pand past écht duidelijk naar voren.

Badkamer met marmer en de gouden details

De badkamer ziet er geweldig uit wegens het gebruik van heel veel marmer en de gouden details. Dit ziet er werkelijk fabuleus uit. Vanuit één van de slaapkamers op deze eerste verdieping kunt u middels een glazen schuifdeur het enorme terras/balkon betreden. Vanaf dit terras hebt u een zeer uniek uitzicht over de eeuwenoude gebouwen en woningen van onze hoofdstad.

De woning is dus niet zo groot, maar iedere vierkante meter is zeer goed benut en biedt meer dan genoeg luxe. Het huis staat te koop bij Amsterdam Sotheby’s International Realty.