Begin 2021 besloot ex-Feyenoorder Dirk Kuyt zijn villa in Noordwijk te verkopen. Hij zou geen last van heimwee gaan krijgen, want een aantal weken later kocht hij alweer een nieuwe lap grond in dezelfde gemeente. Na een grootschalige verbouwing kan hij samen met zijn nieuwe liefde eindelijk intrekken.

Villa van Dirk Kuyt is eindelijk klaar

Zijn huwelijk met zijn ex-vrouw liep na 22 jarig op de klippen. Dat betekende niet alleen dat hij opnieuw op zoek ging naar de liefde, maar ook dat hij het huis waar ze al die jaren samenbrachten niet meer hetzelfde was.

Dirk-Kuyt-3

Met een winst van ongeveer € 4 miljoen op zak met de verkoop van zijn Noordwijkse villa, wist hij dit bovenstaande, prachtige pand te kopen. We zijn dus een aanzienlijke tijd én een aantal tonnen verder, maar het moet nu zo goed als af zijn.

Noodgedwongen in een huurhuis

Toen Kuyt het pand kocht was het een half bouwval, maar wel eentje met een prijskaartje van € 1.575.000. Er waren geen vloeren aanwezig, de wanden waren onafgewerkt, van sanitaire voorzieningen was geen spraken en de tuin mocht je eigenlijk geen tuin noemen. Toch liet dat Kuyt niet weerhouden en hij betaalde keurig de vraagprijs.

Dirk-Kuyt-4

Gedurende een jaar woonde Kuijt samen met zijn nieuwe liefde Kate noodgedwongen in een huurhuis (van € 3.000 per maand welteverstaan) in Oestgeest omdat haast iedere kier opnieuw moest worden vormgegeven of gerestaureerd. Klinkt ingrijpend, is het niet. Uiteraard kwamen de twee in hun tijdelijke verblijf niets tekort, maar volgens HollywoodHuizen is het koppel dan eindelijk ingetrokken.

Voor meer foto’s van het huis van Dirk Kuijt verwijzen we u door naar de website van BekendeBuren.

Hoewel de verkoop van zijn vorige huis vrij soepel verliep, lijkt er geen haai te kraaien naar zijn BMW X6 met Hamann-bodykit.