Dries Roelvink wilde enige tijd voetballer worden, maar deze ambitie werd stilgelegd nadat hij zingen ook leuk begon te vinden. Net zoals John de Bever. Naast optreden is Roelvink ook een reality-ster, met zijn familieshow De Roelvinkjes, maar wat kost het om hem te boeken voor een onvergetelijk feest?

Carrière van de Amsterdamse zanger

Dries tekende op 18-jarige leeftijd een driejarig profcontract bij FC Amsterdam, maar daar zou geen toekomst voor hem zijn. In de voetbalkantine gaf hij graag al showtjes weg aan zijn medespelers en vervolgens besloot hij in 1985 mee te doen met een talentenjacht op het Rembrandtplein, die hij won. Enfin, u kent het vast al wel.

Dat betekende het startshot van zijn artiestencarrière. De 63-jarige maakte in 2004 landelijk een naam voor zichzelf door deel te nemen aan een ANWB-reclame. Sindsdien heeft door heel het land opgetreden en nam hij deel aan programma’s als Sterren dansen op ijs, Ranking the Starts en De Wereld Draait Door.

Zoveel kost Dries Roelvink per halfuur

Wie weet krijgt u ‘m nog zo ver om hem in zijn kenmerkende gele badslip te hijsen, maar het de ras-Amsterdammer heeft die niet per se nodig om er een feestje van te maken.

Waar u bij artiesten als Jan Smit maar liefst € 14.000 per uur kwijt bent, hoeft u voor Roelvink minder diep in de buidel te tasten. Voor slechts € 4.000, op basis van het feit dat hij bij het artiestenbureau CAS Events € 2.000 per halfuur kost, komt hij de sterren van de hemel zingen, waar u maar wilt. Althans, wanneer er minder dan 150 personen zijn, want als dat er meer zijn, komt er nog € 750 bovenop.

Daarbij hoeft u geen rekening te houden met een of andere extravagante rider, maar een glaasje chardonnay zal wellicht zijn optreden bevorderen. Dat laten we vooral aan u over.