Het is voor iedereen wel een droom om volledig in de watten te worden gelegd door een sterrenchef in je eigen huis. De chefs Lars Albers en Randy Bouwer hebben in diverse restaurants met Michelinsterren gewerkt en kunnen dus een aardig potje koken.

Ontstaan van Vigor

Hun paden kruisten zich de afgelopen jaren onder andere bij Noble* en FG**. Hier is een succesvolle samenwerking en later ook een hechte vriendschap geboren. Uit die gebundelde krachten is Vigor ontstaan.

Samen met hun team, brengen ze Vigor vanuit Vught naar jouw thuislocatie. Eén van Vigor’s chefs zal ervoor zorgen dat u samen met uw gasten geniet in een warme ongedwongen sfeer van puurheid en verfijning tot in de kleinste details.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Restaurant Vigor (@restaurantvigor)

Custom made experience

Wanneer u Vigor boekt kunt u samen met de chefs een gewenst menu samenstellen. Dit is dus erg persoonlijk en wat de chefs koken verschilt dus per boeking. De opzet en volgorde van de gerechten op de geboekte avond zullen wel altijd hetzelfde zijn. Zo begint de chef van Vigor altijd met een verrassende amuse en vervolgens worden er vijf gangen met verschillende bijpassende wijnen geserveerd. De privékok laat de keuken gegarandeerd netjes en schoon achter, dus ook over de afwas hoeft u zich geen zorgen te maken.

Op de afgesproken dag komt de chef bij u thuis koken. U hoeft uw zelf nergens druk over te maken: servies, bestek, glaswerk en servetten worden meegenomen. Kortom: het gehele diner wordt qua beleving met de look and feel op tafel opgebouwd, zoals ook bij Vigor in het restaurant. In alle luxe en comfort kan er dan onbezorgd genoten worden, want het team zorgt ervoor dat alles weer netjes wordt achtergelaten.

Neem voor een custom made experience contact met hen op via de website van Vigor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Restaurant Vigor (@restaurantvigor)