We zijn op Funda al een heleboel adembenemende klassieke villa’s tegengekomen, maar deze woning in Warnsveld is toch wel van een niveautje hoger. Voor de situatie op de huizenmarkt in Nederland momenteel is deze droomvilla daarbij nog best aan de ‘betaalbare’ kant.

Totaaloppervlak van 1825 m2

Naast de overweldigende villa valt ook nog een perceel met een oppervlakte van ongeveer 1825 m2 onder de vraagprijs. De Rolls-Royce die wordt ingezet voor promotiedoeleinden helaas niet. De woning beslaat zo’n 480 m2 aan woonoppervlakte waarin vooral genoten kan worden van luxe woonvoorzieningen en een prachtige klassieke inrichting. Tegenwoordig zien we deze stijl niet zo vaak meer terug in miljoenenwoningen, maar niet iedereen houdt ervan natuurlijk.

Warnsveld

Het huis is oorspronkelijk in 1916 gebouwd en in 2020 is zowel het interieur als het exterieur tot in de details gerestaureerd. Er is vooral gedacht aan het toevoegen en onderhouden van details zoals die in 1916 door de bouwers van de woning bedoelt zijn. Ook is er nagedacht over het aanbrengen van extra hedendaags comfort zodat er geen gebrek kan zijn aan ruimte en luxe. U moet denken aan gloednieuwe eikenhouten vloeren, luxe sanitair en zelfs een marmeren hal.

Karakteristiek meubilair

De stijlvolle historie en de riante leefruimtes zijn verdeeld over drie etages waarvan de begane grond de meest sfeervolle en karakteristieke is. Zo doet het meubilair denken aan een oud Frans paleis en zorgt de vorstelijke entree voor een overweldigend onthaal.

Warnsveld

Deze ruimtes zijn allemaal zeer bijzonder en mooi, maar voor de echte luxe kunt u beter één verdieping omhoog gaan. Hier bevinden zich de badkamers waarbij de ene nog mooier is dan de ander. De grootste steelt met z’n ruime badkuip en dubbele regendouche absoluut de show.

Vanuit deze luxe badkamer kunt u de masterbedroom met inloopkast betreden. Een inloopkast is iets wat in een luxe villa uiteraard niet mag ontbreken. Ook de balkons (wat er maar liefst vier zijn) en de twee serres zorgen voor genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak.

De woning in Warnsveld staat nog maar een paar dagen te koop aangeboden op Funda en is daarmee dus een nieuwe kans voor de vermogend mens om een mooi nieuw optrekje aan te schaffen. Het huis staat te koop voor precies € 1.650.000.