De laatste keer dat we aan het rondneuzen waren op de website van de website van Realmente Real Estate kwamen we een driekamerappartement (voor eveneens maar € 95.000) tegen in hetzelfde dorpje in Italië als de woning waar we het in dit stuk over gaan hebben. Maar klaarblijkelijk kan je met een budget van minder dan € 100.000 voor nog meer vastgoed bij hen terecht.

Appartement in middeleeuws dorpje Colonno, Italië

Colonno dateert uit de middeleeuwen en is van oorsprong een rustig vissersdorp. De oude stad in de regio Lombardije kenmerkt zich door lange stenen trappen en rustieke bruggen en wordt doorkruist door de Groene Weg, een beroemd voetgangerspad. Het dorp heeft verder een promenade die langs het water loopt en doorloopt tot het strand en de pitoreske haven.

Italië

Er resideren slechts enkele honderden inwoners waardoor je helemaal tot rust kan komen. Eerlijk is eerlijk, er moet nog een hoop aan gedaan worden om er een fijne vakantiebestemming van te maken, maar dat heb je er toch wel voor over met zo’n uitzicht?

Appartment

Er wordt niets vermeld over de verdeling van het huis in Italië, maar op de foto’s zien we een woonkeuken, twee slaapkamers, een badkamer met een washok ernaast, enkele balkonnetjes en een terras.

Slechts € 95.000

“De vastgoedmarkt van Colonno is nog in ontwikkeling; het is in feite nog steeds een van de weinige landen waar u onroerend goed kunt kopen op exclusieve locaties tegen aantrekkelijke prijzen, maar voorbestemd om te groeien”, aldus de makelaar van dienst.

Italië

Om het bewoonbaar en enigszins luxe te maken is er nog flink wat werk aan de winkel, maar waar praten we over? € 95.000 voor dat uitzicht alleen al is al een prima deal wat ons betreft. Nou goed, belangstellenden kunnen zich melden op de website van Realmente Real Estate.

Wellicht is deze knusse villa in Carovigno met uitzicht op zee voor slechts € 5.000 meer voor jou.