Terwijl overal in het land padelbanen van Bas Smit worden geopend, krijgt de ondernemer ook een forse tegenslag te verduren. In zijn favoriete vakantieland, Spanje, is namelijk zijn Range Rover gestolen. Via een bericht op Instagram neemt de influencer op geinige wijze afscheid van de auto waar hij 5 jaar plezier mee heeft beleefd. “Je hebt de kinderen nota bene zien opgroeien!”

Bas Smit berooft in Spanje

Volgens Quote heeft Smit belangen in zo’m 20 á 30 bedrijven, maar tegen AT5 zei hij zelf dat hij samen met zijn vrouw ‘iets van 19 bedrijven’ heeft. In een meer recenter gesprek met RTL Z claimt hij weer dat het gaat om ‘een stuk of twintig’. “Het fluctueert, soms komt er wat bij en soms gaat er wat af.”

In april van 2021 trakteerde de goedlachse zakenman zichzelf nog op een blauwe G-wagon, dus hij zit na de autoroof in Spanje niet zonder vervoer, maar het is natuurlijk flink balen. Smit en zijn gezin hebben heel Europa doorgereisd in de Range Rover en zijn er ten alle tijden erg zuinig mee geweest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

“Bijna vijf jaar samen”, begint Smit zijn bericht. Hij vervolgt door te vertellen dat zijn vrouw, Nicolette van Dam, de wagen vrijwel direct al te groot vond, maar dat moest de pret voor Smit niet drukken: “Je was mooi zoals je was. Die grote neus & kont gingen uitstekend samen met die enorme koplampen”, schrijft Smit over de auto – of toch z’n vrouwelijke wederhelft?

Waarschijnlijk meegenomen door twee “vreemde meneren”

Enfin, volgens de politie is de kans aannemelijk dat de wagen wordt ingezet voor drugsgerelateerde praktijken of staat ‘ie ondertussen al op een container richting Afrika. Hoe dan ook, de kans dat ‘ie nog wordt teruggevonden, is nihil. De daders? Waarschijnlijk twee mensen, “vreemde meneren” zoals de 41-jarige het omschrijft.

Update: de post is inmiddels verwijderd. Reden waarom is niet duidelijk