Tinus Kattenberg, beter bekend als Tino Martin, is momenteel één van de meest succesvolle volkszangers van Nederland. Martin brengt maandelijks nieuwe nummers uit die al snel uitgroeien tot hits en geeft binnenkort zelfs een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit doet de zanger uiteraard allemaal niet onbetaald en dat is duidelijk terug te zien aan zijn levensstijl en woonplaats.

Succes van Tino Martin

Dankzij Nederlandstalige hitnummers zoals: ‘Jij liet me vallen’ en ‘Zij weet het’ is Tino Martin razend populair geworden gedurende de afgelopen jaren. Al snel werd Tino geboekt voor diverse optredens en later ging hij zelfs eigen concerten geven. Met zijn unieke stembanden heeft hij de laatste jaren dus enorm veel kunnen verdienen en is hij vrij snel miljonair geworden.

Dit is iets wat Kattenberg niet verbergt. Hij verschijnt altijd in overhemd op televisie en heeft dan meestal ook aan de nodige loafers gedacht. Naast de kledingstijl van de zanger kost ook zijn manier van leven een heleboel knaken. Zelf zegt hij hierover: “Soms loop ik een winkel in en ga ik er weer uit met drie verschillende jassen waarvan ik de prijs niet eens weet”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tino Martin (@tinomartin)

“Er was een tijd dat ikzelf drie Audi’s had en daarnaast had ik ook nog een Mercedes gekocht voor m’n vriendin”

Het mag dus duidelijk zijn dat Tino Martin zijn centen nogal gemakkelijk uitgeeft. Ook als het gaat om auto’s wil de zanger zijn knip al snel tevoorschijn toveren. “Er was een tijd dat ikzelf drie Audi’s had en daarnaast had ik ook nog een Mercedes gekocht voor m’n vriendin”, aldus Tino. “Ik vind het saai om altijd in dezelfde auto te moeten rijden dus daarom wissel ik bijna maandelijks van bolide”. Wanneer er een nieuw model aankomt die nog niet eens de fabriek uit is dan is de zanger nog niet te beroerd om de wagen alvast te bestellen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tino Martin (@tinomartin)

Villa in Vinkeveen

Ook de woning in Vinkeveen (die Tinus in 2018 wist aan te schaffen) met 316 vierkante meter is zeker niet mis! Het gaat om een villa waar aanvankelijk zo’n € 1,4 miljoen voor werd gevraagd, maar de zanger betaalde er uiteindelijk slechts € 1,1 miljoen voor.

Tino Martin villa Vinkeveen

De royale villa beschikt over zeven kamers, een enorme keuken met daarin een kookeiland en maar liefst vier aparte badkamers. Wanneer Tino in zijn enorme tuin ligt met een perceel van 3000m2 en geen vervelende gasten wil ontvangen haalt hij aan de voorzijde van de villa simpelweg de ophaalbrug op. Handig!