YouTuber, ondernemer en cryptohandelaar Roy Beszelsen, beter bekend als Royalistiq, hij is het allemaal. Voor de pas 24-jarige begon het allemaal op een muffe zolderkamer waar hij spelletjes speelde met vrienden voor een klein publiek. Vervolgens kwam Fortnite op zijn pad wat het startschot was voor een succesvolle carrière. Momenteel heeft zijn kanaal maar liefst 913.000 abonnees.

Ondernemingen van Royalistiq

Ondertussen heeft de 24-jarige ook de fijne kneepjes van het ondernemersvak ontdekt. Hij creëerde een geheel eigen drankje die als warme broodjes over de toonbank vliegt, genaamd Focusdrink, waar ondertussen Dutch Performante, vlogger Don de Jong en baltovernaar AkkaMist ambassadeur van zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Focus Drink (@focusdrink.nl)

Maar daarvoor hield Beszelsen zich bezig crypto. In een interview met Day1 vertelde hij daar hij ruim € 300.000 mee zou hebben verdiend en begon hij over de droom om uiteindelijk een vrijstaand huis aan te schaffen. Nou, we zijn nog geen jaar verder, of de de YouTuber heeft die droom waargemaakt.

Royalistiq zijn dromen worden verwezenlijkt

De woning beschikt 500 vierkante meter woonruimte en staat op een perceel van 2500 vierkante meter. Via de carport waar de Tesla van Beszelsen staat geparkeerd kan de woning betreden worden en maak je meteen kennis met een mancave die voorzien is van een bar met biertap, een pool- en tafeltennistafel en een dartbord. 

De keuken moet absolute eyecatcher van de woning zijn en is verbonden aan de prachtige living, Aan de reactie van Royalistiq zelf is te zien dat hij er helemaal smoorverliefd op is. Het is de bedoeling dat in de nabijgelegen, afgesloten kamer een grote studio komt waar hij zijn video’s op kan nemen en uiteraard andere belangrijke zaken kan regelen.

Aangekomen op de bovenverdieping kom je uit in een grote gang die leidt naar meerdere slaapkamers waar hij uiteraard zelf een master bedroom heeft en ruimte overhoudt voor logé’s.

Sèrre en tuin

Bij een droomwoning van een YouTuber hoort ook uiteraard een luxe zwembad. En die is er dan ook. Het is geen simpel buitenbadje, maar het is een overdekt zwembad verwerkt onder een riante sèrre. Verder kunnen we ook een thuisbioscoop en een gym afvinken.

Royalstiq huis0

Daarbuiten leent de tuin met buiten open haard zich voor barbecue-sessie, terwijl er een balletje getrapt kan worden op het voetbalveld. Bekijk hieronder de YouTube-video voor de hele rondleiding.