Op donderdag 19 april in de Harbour Club in Amsterdam-Oost vond de lancering plaats van de 8e editie van het Pure Luxe magazine. De champagne vloeide rijkelijk, de sushi was niet aan te snijden, de gasten zagen er deftig uit en de sfeer zat er lekker in. Het magazine is nu te bestellen in onze webshop!

Pure Luxe magazine 08

In navolging van prins Bernhard van Oranje, Kim Liebregts, Piet Boon, Aaltje van Zweden, Lucas & Arthur Jussen en Winston Gerschtanowitz en Bibi Van Der Velden, wisten we voor de cover we niemand minder dan de internationale interieurontwerper Eric Kuster te strikken.

Eric Kuster - Pure Luxe magazine

Onze halfjaarlijkse editie begint, zoals de cover al enigszins verloochend, met een interview met Kuster. Verder komen in het blad diverse thema’s aan bod: van de meest indrukwekkende jachten tot de nieuwste auto’s en van cryptobeleggingen tot de meest luxueuze villa’s en horloges van de bovenste plank.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Haal ‘m in huis

Kortom: alles waar de succesvolle zakenman- en vrouw van droomt. Maar er is maar één manier om erachter te komen wat er allemaal precies in staat. En dat is uiteraard om de 8e editie in huis te halen. Klik op deze link om de kersverse editie voor slechts € 15,00 in huis te halen. Veel leesplezier alvast en in november kunt u alweer rekenen op de 9e editie. Wat daar allemaal in komt, houden we nog even geheim. Santé!