Begin dit jaar schonk Peter Gillis een camper aan een 70-jarige dakloze vrouw, terwijl zijn eigen paleis op wielen nog te koop stond. Wij van Pure Luxe kregen in de zomer van 2021 de primeur doorgestuurd dat de Brabantse tv-ster die ging verkopen en na circa 10 maanden is het moment daar. Gillis kan zijn geld gaan tellen.

Camper van Peter Gillis is aan de man gebracht

Als iemand kampt met spilzucht, dan is het Gillis wel. Hij kan het zich uiteraard veroorloven, maar het tempo waarin hij kastelen en sportwagens koopt, is bijna bewonderenswaardig. Zo nu en dan is het echter ook tijd om dingen los te laten, zoals zijn Morelo Palace 90 M.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

De camper is negen meter lang en zit boordevol handige snufjes en luxe voorzieningen. Denk aan een loungebank voor de televisie, een volwaardige keuken, een  panorama-dakvenster en genoeg kasten en lades om allerlei spullen mee op reis te nemen. De koelkast zal leeg opgeleverd zijn, want de Massa is Kassa-ster is inmiddels al 13 kilo afgevallen.

Peter-GillisDe hoofdreden dat ons Peter ‘m besloot aan te schaffen, was omdat er een garage inzit. Deze was niet groot genoeg om zijn Rolls-Royce in te stallen, maar dat is uiteraard niet zijn enige vervoersmiddelen. In mei kon hij ‘m eindelijk komen ophalen, maar was niet op de hoogte dat hij een apart rijbewijs nodig had om de camper te besturen. Sinds de 60-jarige zijn groot rijbewijs heeft gehaald zijn er echter weinig kilometers mee afgelegd.

Vraagprijs van de Morelo Palace 90 M

Het enorme bakbeest weegt 5.900 kilo schoon aan de haak en werd aangeboden voor maar liefst €389.000 op de website van Niesmann Bischoff. Later werd de vraagprijs verlaagd naar € 369.900. Hoeveel er uiteindelijk voor is afgerekend, is onbekend.

Peter-Gillis