Het is algemeen bekend dat Cristiano Ronaldo het op 37-jarige leeftijd erg goed voor elkaar heeft. Hij wordt vandaag de dag nog steeds aanschouwd als een van de beste voetballers die ooit op deze aarde heeft rondgelopen. In bijna alle grote competities heeft hij zich bewezen.

Portugese droom

Zijn enige droom is nog het WK winnen met zijn geliefde Portugal. Daar is hij stukken dichterbij gekomen door een 2-0 overwinning te boeken op Noord-Macedonië – die op hun beurt Italië uitschakelde. Dit stuurt het Portugese elftal meteen door naar Qatar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JACOB & CO. (@jacobandco)

Cristiano Ronaldo zijn luxe leven

De op Madeira geboren voetballer heeft los van zijn leven binnen de lijnen, ook een geweldig leven erbuiten. Zo heeft hij tientallen huizen, auto’s, een prachtige gezin en leeft hij momenteel een luizenleventje in Manchester. Horloges wekken ook zeker de aandacht van de superster. Zo heeft hij al een flinke collectie die vaak in verschillende grote en maten terug te zien zijn op Instagram.

Het Bugatti horloge

Ter ere van “een vriendschap van meer dan 20 jaar” met Jacob & Co. mocht hij recent een uniek CR7-Bugatti horloge in ontvangst nemen. Dat is ook meteen het merk waar hij al een paar auto’s van in zijn garage heeft staan.

Om te matchen met zijn auto kan een peperduur horloge uiteraard niet ontbreken. Jacob Arabo, de juwelier en de oprichter van Jacob & Co., onthulde dat hij met de huidig Manchester United-speler bezig is geweest met een nieuw exclusief horloge speciaal voor hem om perfect te matchen met zijn Bugatti Chiron ter waarde van ongeveer € 2,8 miljoen. Het uurwerk is zo uniek dat het momenteel het duurste horloge is van 2022.

Het uurwerk heeft veel weg van het Bugatti Chiron Tourbillon Baguette-model van Jacob & Co – waar we eerder over schreven. Deze kost om en nabij de € 1 miljoen. Het nieuwe horloge voor CR7 beschikt over 232 witte baguette-diamanten en 109 zwarte saffieren voor in totaal 21 karaat edelstenen. De prijs van het horloge is nog niet bekend, maar ga maar van enkele miljoenen uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JACOB & CO. (@jacobandco)