Ondertussen zijn diverse iconische villa’s en herenhuizen uit Hollywoodfilms op de markt terechtgekomen. Denk bijvoorbeeld aan de villa uit The Godfather die vorig jaar is verkocht of het landgoed uit The Great Gatsby. Echter staat er sinds kort nog een pand uit een film waarin Leonardo DiCaprio de hoofdrol speelde in de etalage.

Landgoed uit The Wolf of Wall Street

De makelaar van Douglas Elliman omschrijft de woning uit The Wolf of Wall Street, gebaseerd op het turbulente leven van Jordan Belfort, in Long Island, New York, als de “thuisbasis van kampioenen”. Gezien de talloze voorzieningen en het gigantische oppervlakte van 15.000 vierkante meter is dat beslist geen understatement.

The Wolf of Wall Street

De verkoper en bedenker van het landgoed luistert naar de naam Ralph Bianculli, een bekende ruiter die zelf renpaarden op het landgoed fokte, vandaar ook de grote weide en de paardenstal. Het ligt op nog geen 25 minuten rijden van de iconische Belmont Racetrack en 50 minuten van Manhattan.

Maar u hoeft echt geen paardenliefhebber te zijn om te genieten van alles in en rondom het hoofdverblijf die bestaat uit drie verdiepingen met zes slaapkamers en zeven badkamers. Vanaf verschillende slaapkamers kijk je uit op het zoutwaterzwembad, waar zich heel wat heeft afgespeeld, en de watervallen in de omgeving.

Luxueuze voorzieningen

Buiten het zwembad om is er nog genoeg te doen, zoals tot rust komen in de hot-tub, champagne sabreren aan de bar, stoom afblazen in de fitnessruimte of iemand uitdragen in de speciale poker-/en theaterruimte. Verder zijn er in totaal zes open haarden te vinden, twee keukens en een riant thuiskantoor.

The Wolf of Wall Street

“Enkele van mijn andere favoriete kenmerken die dit huis onderscheiden van de rest, zijn alle kamerhoge ramen, de balkons die uitkomen bij alle hoofdkamers en de hoofdslaapkamersuite”, zegt makelaar Regina Rogers van Douglas Elliman. “De kwaliteit van de constructie is overal voelbaar. Dit huis is gebouwd als een fort.”

Vraagprijs van de filmvilla

Zoals u begrijpt is de woning uitsluitend bestemd voor iemand met een diepe buidel. Het huis heeft een prijskaartje van $ 9,995 miljoen. Kijk vooral even rond op de website van makelaar Douglas Elliman.