Kortgeleden schreven we over het meesterwerk van een villa van de bekende acteur Mark Wahlberg. Wij hadden verwacht dat hij de komende jaren nog wel zou vertoeven in de prachtvilla, maar daar dacht de beste man zelf anders over. In 2009 kocht hij het landgoed voor $ 7,5 miljoen om vervolgens het bestaande huis te laten slopen. Het is onbekend hoeveel hij heeft uitgegeven om dit paleis, dat af was in 2014 te realiseren, maar de 50-jarige Amerikaan wil er zo’n $ 87 miljoen voor vangen.

Tientallen miljoenen winst

Uiteraard een uitzinnig bedrag, maar eerdere vastgoedbronnen claimde dat de structuur zo’n $ 150 miljoen waard zou zijn. Samen met zijn vrouw Rhea Durham liet hij de woning, dat staat op een perceel van maar liefst 2833 vierkante meter, op maat bouwen, maar na nog geen acht jaar wil hij er alweer vanaf.

“Gasten zullen onder de indruk zijn van zowel de formele motorcourt, die zich sierlijk om een ​​grasachtig eiland wikkelt dat is versierd met een hoge fontein, als door de twee verdiepingen tellende foyer van het huis, die een uitgebreide dubbele trap heeft”, meldt Dirt, die de vermelding als eerste aankondigde.

Voor zijn films moet Wahlberg zichzelf geregeld fysiek transformeren en daarom zijn er genoeg sportvoorzieningen aanwezig zoals een boksring, een basketbalveld en een tennisbaan. Om tot rust te komen zijn er onder meer twee jacuzzi’s aanwezig, een buitenzwembad met duikplank en een waterval.

De hoofdwoning beschikt over een prachtige entree met twee trappen, een grote woonkamer die versierd is met sierlijke kroonluchters en een chique meubilair in z’n geheel. Elders in de woning is een diner ruimte met plaats voor meer dan 15 personen, een hypermoderne keuken, een ontbijtruimte, een bizarre bibliotheek en twee thuisbioscopen, want één is uiteraard niet voldoende in deze prijsklasse.

Mark Wahlberg zijn villa kan duurste van Beverly Park zijn

Mocht de Amerikaanse acteur het voor elkaar krijgen om zijn villa te verkopen voor een megabedrag van $ 87 miljoen,  zou het de duurste verkoop ooit van het gehele Beverly Park-gebied zijn. Het is zelf meer dan het bedrag dat Adele neertelde voor de iconische villa van Sylvester Stallone.

Mark Wahlberg bioscoop Mark Wahlberg gym