Als u op zoek bent naar een nieuwe bus en een aardig budget te besteden heeft, kunt u zonder twijfel langsgaan bij de autodealer VD Akker. Naast allerlei Rolls-Royces, Porsches, Lamborghini’s, Bentleys enzovoorts, hebben ze ook een advertenties op de de website staan van een überluxe Mercedes V250 CDI Lang VIP.

Mercedes V250 CDI Lang VIP bij Nederlandse dealer

Volkswagen heeft een GTI-achtig busje in het assortiment, maar voor meer luxe kunt u net u beter de sleutels van deze Mercedes V-klasse bemachtigen. De V250 CDI Lang VIP zit namelijk boordevol luxueuze features, zodat u en uw amices zich in het hoogst haalbare comfort van A naar B kunnen verplaatsen.

Vervelen is geen optie, want het interieur van de bus staat volledig in het teken van entertainment. De met leer bekleden stoelen zijn voorzien van stoelverwarming en zijn de tafeltjes en de lades zijn elektrisch uitklapbaar.

Er is zelfs een geïntegreerde parapluhouder, maar als meerijder heeft u meer aan de kluis om waardevolle spullen in te bewaren, de bekerhouders en champagneglazen.

Dankzij ingebouwde wi-fi, bluetooth Apple-tv kunt u op het uitklapbare tv-scherm naar uw favoriete show kijken of een potje FIFA spelen op de meegeleverde Playstation, terwijl de controller deels verlicht wordt door de alcantara hemelbekleding á la Rolls-Royce.

Vraagprijs van de luxe bus

Verder bevat de luxueuze Mercedes V-klasse elektrische schuifdeuren, elektrisch uitklapbare spiegels en een elektrisch kanteldak om frisse lucht door te laten. De auto beschikt daarnaast ook over privacyglas, zodat u geen last heeft van asociale pottenkijkers op de weg. Gewoon lekker wegzakken in de comfortabel stoelen en even al uw zorgen vergeten. Ziet u het al voor zich? De bus staat op u te wachten bij VD Akker met een vraagprijs van € 149.950.

Mercedes V250 CDI Lang VIP