Laren staat bekend om z’n mooie woningen die doorgaans niet voor een prikkie verkocht worden. Deze woning aan de Eemnesserweg bewijst dat nog eens met een vraagprijs van maar liefst € 5,9 miljoen.

Karakteristiek Engels landhuis met een woonoppervlakte van zo’n 560 m2

Op loopafstand van het centrum van Laren bevindt zich deze riante miljoenenvilla aan de Eemnesserweg met 8 slaapkamers. Deze weg staat bekend om de enorme villa’s en het is dus niet gek dat één van de mooiste en duurste woningen van de gemeente Laren hier gebouwd is.

Het gaat om een karakteristiek Engels landhuis met een woonoppervlakte van zo’n 560 vierkante meter. Het landhuis met z’n prachtige rietgedekte daken is een waar lust voor het oog.

ok de gigantische tuin die een forse 3400 vierkante meter beslaat mag er absoluut wel wezen. De binnenzijde van de woning is na een renovatie zeer modern en strak ingericht. Het huis is ruim 120 jaar geleden gebouwd en was daarom toe aan een aantal veranderingen. Dit is zo te zien wel geslaagd, want dat de woning een monument is zie je aan de binnenkant helemaal niet.

Bijzondere meubels

Er is uiteraard veel gebruik gemaakt van exclusieve materialen. Zo zijn de keuken en de badkamers allemaal deels opgezet in marmer en staat er in de woonkamer een zeer ‘bijzonder’ bankstel. Niet iedereen zal dit bankstel mooi vinden, maar dat het een bijzondere is kunnen we wel stellen. Wat ook de aandacht trekt aan de binnenzijde van het huis is de masterbedroom. Deze slaapkamer bevindt zich in de nok van de woning en is naast erg uniek ook nog eens erg ruim.

Zo luxueus als de binnenzijde is zo luxueus is de buitenzijde. Aan de achterkant van het huis, in de gigantische achtertuin, is namelijk een groot buitenzwembad aangelegd. Natuurlijk mogen de zonnestoelen rondom dit bad niet ontbreken en is er ook rekening gehouden met een keurige jacuzzi. Ook tijdens de koude winterdagen kan er dus genoten worden van waterpret in de achtertuin, terwijl de auto’s veilig staan in de carport. Voor de promotiefoto’s werd er een Rolls-Royce, Lamborghini, Bentley én een G-wagen ingeschakeld.

Deze droomvilla staat sinds mei te koop en moet dus bijna € 6 miljoen op gaan leveren. Of zo’n peperduur huis snel een nieuwe eigenaar zal krijgen, is nog maar de vraag.

Laren Zwembad Laren