Hoewel de zomer voor de meesten ieder jaar een geschenk uit de hemel lijkt te zijn, is het voor sommigen die kampen met slaapproblemen een regelrechte hel. Hoge temperaturen helpen nou niet bepaald bij het in slaap komen, terwijl ondertussen uit diverse onderzoeken is gebleken hoe belangrijk nachtrust is. Om diegenen te helpen die tegen deze problematiek aanloopt heeft het Nederlandse merk Kepri iets nieuws uitgebracht.

Beddengoed om de zomer mee door te komen

Kepri introduceert namelijk ‘Limited edition Classic Whites’, een nieuwe collectie wit bedlinnen die speciaal is ontwikkeld voor de zomerse dagen en warmere nachten. “Met onze Classic Whites collectie creëren wij de optimale balans tussen duurzaamheid, een tijdloos design en ultiem comfort.”

Het percale katoen in de Classic Whites collection is uitgevoerd in 200TC en de satijn katoen variant in 300TC. TC staat voor ‘threadcount’ (draaddichtheid), en hoe hoger die is, hoe zachter de stof aanvoelt. Alle lakens die op de website van Kepri getoond worden worden uitsluitend gemaakt van 100% biologisch geteeld, Global Organic Textile Standard (GOTS)-gecertificeerd katoen. Niet alleen goed voor het klimaat, maar dankzij de kwaliteit minstens zo goed voor uw nachtrust

Tegelijkertijd introduceert Kepri extra hoge matrastoppers zodat voortaan elke matras, welke dikte die ook mag bevatten, heerlijk ligt. Uiteraard zijn deze toppers ook met zorg gemaakt van de allerhoogste kwaliteit biologisch geteelde katoen.

“HEERLIJK KOEL en fris IN DE ZOMER”

De Classic Whites collectie is verkrijgbaar in de maatvoeringen van 1-persoons tot de kingsize maat 260 x 240 en qua price range schaart de ‘Limited edition Classic Whites zich net net onder het niveau van de Supreme Luxury Collection.

Deze zomereditie edition is geproduceerd in een gelimiteerde oplage, dus wees er snel bij. De zomer is immers al van start gegaan. Wanneer u vóór 1 augustus een item uit de Classic Whites-collectie bestelt, krijgt u bij het gebruik van de kortingscode White 20% kennismakingskorting. Graag gedaan!