Een aantal maanden terug lekte het nieuws uit dat Peter Gillis een heus paleis in Spanje op de kop zou hebben getikt voor maar liefst € 3 miljoen. Sindsdien is er weinig over bekend geworden, maar in een van de meest meest recente afleveringen van Familie Gillis: Massa is kassa komt het vastgoed-eigendom aan bod.

Spaans paleis van vakantiepark-patron Peter Gillis

De Telegraaf meldde in april van dit jaar dat Gillis zijn Spaanse appartement zou hebben ingeruild voor een woning dat lijkt op een paleis. Een met 294 vierkante meter aan woonoppervlak en compleet met 6 slaapkamers, een zwembad, een sauna en een jacuzzi.

Zowel het interieur als het exterieur ziet er nogal kitscherig uit, maar Peter en Nicol zijn verkocht. “Precies ons stijltje”, klinkt het. Gillis besluit ter plekken een bod uit te brengen, uiteraard een paar ton onder de vraagprijs, maar niet veel later is de deal rond en wordt er een koopcontract opgesteld.

Reeds ging het niet zo goed met de Oostappen Vakantieparken-oprichter en werd hij vanwege zijn overgewicht onwel en moest hij met spoed naar het ziekenhuis. “Misschien moet ik afvallen”, zei hij na de opname. Ondertussen is de zakenman al ruim 12 kilo verloren en begint zijn summer body vorm te krijgen.

Vierverdiepingen en een zwembad

En dat is wel zo fijn in het over het algemeen zonovergoten Spaanse gebied om en nabij Alicante, waar zijn paleis staat. Om de vier verdiepingen van het goudgele pand te bereiken is er echter wel een lift en hoeven de twee tortelduifjes geen trappen op en af te struinen.

Zie hieronder de video waarin we meer te zien krijgen van de villa.

Na circa 10 maanden heeft Gillis recent eindelijk zijn luxe camper aan de man gebracht.