Patty Brard is “op zoek naar een gelijkvloers kleiner pied a terre in Nederland” en dat houdt in dat ze afstand wil doen van haar villa in Amstelveen met “het oog op oude dag”. Haar te koop aangeboden villa aan de Amstel wordt met recht omschreven als ‘Bali meets Ibiza’ en staat sinds 2 juni op Funda.

Woning van Patty Brard te koop

De villa bevat 266 m² aan woonoppervlakte en is verdeeld over vier woonlagen met in totaal zeven kamers, waarvan vier slaapkamers zijn.  Dat soort voorzieningen heeft zo goed als ieder huis, maar dat geldt niet voor een jacuzzi, stoomcabine, een ligbad en een binnenzwembad in het souterrain die rechtsreeks uit Bali lijkt te komen. Daar heeft Brard en haar echtgenote Antoine van de Vijver jarenlang van kunnen genieten, maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

“Na ruim 10 jaar woongenot gaan wij (met pijn in ons buik) rustig op zoek naar een gelijkvloers kleiner pied a terre in Nederland”, schrijft de tv-persoonlijkheid op Instagram. Ze heeft ook nog een “heerlijk onderkomen” op het Spaanse partyeiland, maar die zal blijven dienen als tweede huis.

Patty Brard

Door de ligging aan het water is er een weelderig uitzicht op de nabijgelegen natuur en aan de achterzijde is een aanlegsteiger gerealiseerd zodat u als koper binnen enkele de golven van de Amstel kan trotseren. Qua entrertainment komt de woning en dus ook de bewoner ook niets tekort. Er is een Sonos-geluidssysteem geïnstalleerd en een beamer biedt intieme filmavonden aan.

Patty zegt met pijn in haar hart afscheid te nemen van haar villa, maar niet zomaar iedereen kan zich kandidaat stellen voor de aanschaf. De verkoop geschiedt namelijk enkel onder voorbehoud gunning verkoper, dus begin maar vast met socializen in haar kringen.

Vraagprijs van de woning aan de Amstel

De villa komt ook met een ingebouwd alarmsysteem zodat kwaadwilligen u – zo goed als – niets kunnen maken.. Ze kocht de woning die werd gebouwd in 2010 naar verluidt voor € 1.500.000 en wil er nu graag € 2.250.000 voor vangen. Bij een succesvolle verkoop kan ze dus een winst noteren van € 750.000. Zie hier de advertentie van Eefje Voogd Makelaardij op Funda.

Badkamer Patty Brard