Noordwijk staat volgeplempt met statige en peperdure woningen, maar dit huis in de Voorstraat is pas écht onbetaalbaar. Het is in dit huis dan wel leven als een vorst, terwijl het voor de aanschaf ook nodig is om over een vermogen te beschikken van een vorst.

Vorstelijk resideren in de Voorstraat te Noordwijk

Deze kasteelachtige woning bevindt zich in één van de meest chique straten van Noordwijk-Binnen. Het gaat om een monumentaal gerestaureerd Patriciërshuis uit de 18e-eeuw. Het huis beschikt dus over een aantal bijzondere details en unieke bijgebouwen.

Via de vorstelijke entree kunt u via de hal een aparte ruimte met pooltafel betreden. In de kamer ernaast bevindt zich een werk- en leeskamer die een hele machtige uitstraling heeft. Wat erg opvalt is dat iedere ruimte z’n eigen stijl en kleuren heeft. Niet iedere muur is spierwit, maar er is gebruik gemaakt van donkerblauw, crème en verschillende pastelkleuren.

Patriciërshuis

De living bevat een royale ligbank met openslaande deuren naar een aparte zitkamer en aan de andere kant naar de keuken. Deze keuken is netjes ingericht en er is veel gebruik gemaakt van marmer. Bovendien is er gedacht aan een aparte wijnkoeler waar allerlei wijnen liggen te wachten totdat ze ontkurkt kunnen worden.

Patriciërshuis

Ook aan de buitenkant is er geen gebrek aan luxe. Aan de voorzijde van de woning is een groot buitenzwembad geplaatst waar in de zomer een heerlijk verfrissende duik genomen kan worden. In datzelfde seizoen komen ook de ruime buitenlounge en zonnestoelen goed van pas. Ook is er een groot terras aangelegd vlakbij de voordeur van het huis.

Koetshuis bij het Patriciërshuis

Aan de linkerzijde van de woning is nog een apart gebouw neergezet. Dit hoorde aanvankelijk niet bij het Patriciërshuis, maar is gedurende de renovatie extra bijgebouwd. Het gaat om een grote home-gym met diverse sportapparaten. Zo kunt u vanuit huis ook nog eens aan uw gezondheid werken.

Deze droomvilla is misschien wel heel mooi en heeft alle nodige voorzieningen, maar de prijs gaat de meeste mensen hun petje wel te boven. De woning moet namelijk maar liefst € 7.250.000 op gaan leveren.