Vandaag bevinden we ons in het welvarende Laren. Daar staat namelijk deze miljoenenvilla in het centrum, terwijl privacy gewaarborgd is gebleven. Bij aankoop van de woning krijgt de toekomstige eigenaar beschikking over een bizarre 323 vierkante meter aan woon ruimte op een perceel van ruim 2.000 vierkante meter. Klinkt als muziek in de oren toch?

Paard in de gang in Laren

Laten we me maar meteen de de olifant in de kamer benoemen. Of beter gezegd: het paard. Nadat je de voordeur van de woning bent gepasseerd, kom je in een ruime gang terecht waar letterlijk een paard in de gang staat. Via de trap naar boven is een glazen paneel geplaatst die uitzicht biedt op een paardenstal.

Laren paard

Dit is niet het enige bijzondere wat deze woning te bieden heeft. Zo is de inrichting ook niet iets wat je alledaags tegenkomt, maar het heeft zeker zijn charmes. Kleuren zoals beige, roze en lichtgroen zijn veelvoudig terug te vinden in de woning. Dat zorgt wel voor een hele warme sfeer vanbinnen. Om de sfeer nog even wat op te krikken is er ook een knusse open haard aanwezig.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping van de woning zijn bijna alleen maar slaapruimtes te vinden. In totaal beschikt de woning over 7 slaapkamers.

Laren paard

De vier op deze verdieping hebben allemaal een tweepersoonsbed met een inloopkast en een eigen badkamer met een toilet en douche. De andere slaapruimtes zijn bij de gastenkamer te vinden, terwijl er ook nog een op begane grond is.

Ruim opgezette tuin

Misschien wel het beste stukje van de woning is de achtertuin. Deze ruim opgezette groene omgeving heeft een eigen fontein, loungesetje en een barbecue. Geweldig voor de zomer met ook nog eens een prachtig uitzicht op de kunststukken die zich bevinden in de tuin.

Laren paard

Het bouwwerk wat er het meeste uitspringt is toch wel de glazen koepel die nog leeg staat. Hier kan je als toekomstige eigenaar nog je eigen ingevingen bijvoegen.

Goedkoop is de woning niet, maar bijna alles zit erop en eraan. Bij een bod van ongeveer € 3 miljoen zou je goed moeten zitten.

Bekijk hier de advertentie van de woning op Funda

Laren paard