YouTubers die de 30 nog niet eens bereikt hebben schaffen om de haverklap huizen en auto’s aan, maar niet alleen voor hunzelf, maar ook voor hun familie en/of hun vriendin. Zo kocht concullega Joël Beukers vorig jaar een Range Rover voor zijn vriendin. Enzo Knol kan niet achterblijven en trakteer zijn vriendin Myron Koops.

Peperduur cadeau voor 25e verjaardag van vriendin Enzo Knol

Los van zijn inkomsten uit zijn dagelijkse YouTube-video’s heeft Knol een heus imperium weten op te bouwen. Hordes aan pubers moeten tijdens evenementen achter dranghekken van hem gescheiden worden, z’n merchandise vliegt als warme broodjes over de toonbank en hij rijdt zelf al een tijdje rond in een Lamborghini Urus, die hij al meermaals heeft laten wrappen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Porsche 718 Boxster GTS

Op 12 juni mocht zijn vriendin 25 kaarsjes uitblazen en dat liet hij niet zomaar aan zich voorbij schieten. De 29-jarige YouTuber trakteerde haar namelijk op een auto. En geen Volkswagen Golf of iets dergelijks, niet dat daar iets mis mee is. Nee, Koops mag zichzelf de trotste eigenaar noemen van een Porsche 718 Boxster GTS uit januari van 2022 met een nieuwprijs van € 148.032.

“Ik wilde ervoor zorgen dat de 25e verjaardag van Myron onvergetelijk zou zijn. Dat is goed gelukt. Ze had geen flauw idee terwijl vrienden en familie klaar staan stonden om haar te verrassen. Super fijn dat ik mijn leven kan delen met zo’n mooi persoon als jij”, schrijft Enzo onder een Instagram-bericht.

De grijze cabriolet heeft een middenmotor met 400 pk waarmee een topsnelheid is te bereiken van 293 km/h. Dankzij het Nm koppel van 420 kan de 1.510 kg wegende sportwagen vanuit stilstand richting de 100 km/h lanceren in 4,5 tellen. Daarmee kan ‘ie niet tippen aan Enzo’s Urus, maar het is ook geen wedstrijd.