Zangeres Pink, artiestenaam van Alecia Beth Moore, kocht in 2021 een standvilla in Malibu voor $ 13,7 miljoen. Na vier maanden was ze er alweer op uitgekeken en zetten ze het weer te koop. Maar niet zonder er verlies op te draaien. De vraagprijs stond namelijk op $ 15 miljoen. Dat was iets te hoog gegrepen, dus daar is $ 1 miljoen vanaf gehaald.

Strandvilla van Pink in de uitverkoop

De strandwoning beslaat circa 400 vierkante meter aan woonoppervlak en werd in 1976 gebouwd voor de Copacabana-zanger Barry Manilow. De 78-jarige verkocht het in 2012 voor $ 5,5 miljoen aan een hockeyspeler die het na vier jaar renoveren weer voor $ 8,7 miljoen aan een tandarts verkocht. En de laatste verkoop vond vorig jaar plaats, toen Pink het opkocht.

Het huis is volledig voorzien van eiken hardhouten vloeren en overal waar je kijkt kun je de oceaan zien. Er zijn vijf slaapkamers en vier badkamers. De master bedroom heeft een open haard en twee walk-in closets. Bij deze slaapkamer is een extra luxe badkamer met zeezicht waar Pink haar haren mooi roze heeft kunnen verven.

Het moderne huis wordt beveiligd door een afgesloten binnenplaatspoort, waarachter een jacuzzi ligt verscholen, en wordt geaccentueerd door twee volwassen olijfbomen. Bovendien valt het voorzijde van het perceel op dankzij de roestvrijstalen garagedeur.

De garage voor twee auto’s omvat ook een gastenverblijf op de bovenverdieping, terwijl het hoofdgebouw vanaf de straatkant zo goed als onzichtbaar is. Er zijn in totaal vier badkamers en vijf slaapkamers aanwezig, waarvan de master bedroom is voorzien van een open haard en twee walk-in closets.

Zeezicht met enorme glazen schuifpuien

Zie de advertentie hier op Realtor.