Op zoek naar de ‘ultieme dagcruiser’? Dan kan deze Maveric 1 van Palmer Johnson’s PJ63 Open Sport-serie zomaar eens precies aansluiten bij uw wensen. Oké, een van de voorwaarden is dat u beschikt over diepe zakken, maar indien dat het geval is, staat er niets meer in de weg om dit 19 meter lange gevaarte aan te schaffen.

Maveric 1 van Palmer Johnson

Niet alleen staat deze Maveric 1 garant voor indrukwekkende prestaties, het is ook nog eens een van de meest gewilde dagcruisers die momenteel te koop staat en is een absolute blikvanger met een opvallend zogeheten unibody-ontwerp. Dit houdt in dat gebeeldhouwde oppervlakken en scherpe lijnen ononderbroken van boeg naar z’n achterste vloeien.

Maveric 1

De topsnelheid is 33 knopen wat gelijkstaat aan ongeveer 61 km/h. Dat wordt mogelijk gemaakt door drie 435 pk sterkte Volvo-motoren. Perfect dus voor dagtripjes langs de Costa Brava, de Italiaanse kust of door de wateren van Monaco.

‘Ultieme dagcruiser’ voor vier gasten

Naast de rijkelijke hoeveelheid buitenruimtes en de fijne loungeplekken, omvat het interieur een salon met een kombuis en twee ruime passagiershutten voor in totaal vier gasten.

Zo goed als ieder kenmerk van zowel het interieur is gestroomlijnd en strak afgewerkt, terwijl de badkamermeubels, het bed, de keukenkasten en de bank worden verlicht door spotjes en lichtstrips. Na een dag op het water kan uw al het resterende zout van uw afspoelen in de douche, want ja, die is ook van de partij.

Deze Maveric 1 van Palmer Johnson wordt momenteel aangeboden door Fraser Yachts voor een richtprijs van € 3.290.000.