Formule 1-coureur Charles Leclerc wordt binnenkort herenigd met zijn gestolen Richard Mille-horloge. Het gestolen horloge van Leclerc vindt de weg terug naar de rechtmatige eigenaar, nadat iemand het doorverkocht voor een fractie van de waarde.

Gestolen horloge van Leclerc in Spanje doorverkocht

Het unieke horloge, inclusief gegraveerde handtekening van de meervoudig GP-winnaar, kwam via een louche verkoper vrij snel weer bovendrijven. 

Het horloge van Leclerc verdween te midden van drukte en chaos toen de merkambassadeur met fans op de foto wilde gaan. En zoals dat de dieven profiteerden van verwarring zaaien, toen zij het exclusieve Richard Mille-horloge van Leclerc eigenhandig maakten, zo snel werd het gestolen horloge middels een lulverhaal van hand gedaan. En dat voor een flink lager bedrag. 

Maar zoals dat vaker met zéér exclusieve waren gaat… Het duurt niet lang totdat er bij iemand een lampje brandt over de daadwerkelijke afkomst. De drie dieven probeerden het klokje voor een miljoen te verkopen, maar moesten hard afdwingen, eer de Spaanse koper toehapte. Het horloge van Leclerc werd uiteindelijk voor twee ton doorverkocht, maar kwam daardoor bovendrijven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Richard Mille (@richardmille)

Horloge terecht, dieven mogelijk nog gezocht

Wie de precieze koper was van het gestolen horloge van Leclerc dat doorverkocht is, blijkt niet uit het verhaal van medium Il Mattino. De politie zou de drie criminelen inmiddels op het spoor zijn. Blijkbaar genoot het trio van een uitgebreide lunch, nadat de verkoop rond was. 

Mogelijk zijn de drie al lang vertrokken, eindbestemming: hele lange vakantie in een ver land. De gerechtigheid zal dan ongetwijfeld voorlopig zitten in het feit dat het gestolen horloge van Leclerc terecht is nu.