Rijdt u iedere dag naar werk in een Mercedes-AMG en wilt u eigenlijk het comfort van die stoel behouden zodra u naar u plaats op kantoor sloft? Nou, dat kan gewoon. De high-octane sportwagenstoel uit de AMG is namelijk sinds kort beschikbaar als bureaustoel.

Bureaustoel van Mercedes-Benz AMG

Een onjuiste zithouding kan naarmate van tijd leiden tot allerlei klachten aan uw gewrichten, dus een fijne bureaustoel is een overbodige luxe. Mercedes-Benz heeft jarenlang geëxperimenteerd met allerlei soorten stoelen en het eindproduct daarvan moet dus ook kunnen fungeren als bureaustoel. “Hoogwaardig, sportief design gecombineerd met de perfecte zithouding: de AMG Office Chair brengt jarenlange ervaring en innovatie vanuit de auto rechtstreeks naar het kantoor”, schrijft het merk in een verklaring.

Maar los van de functionaliteit en het comfort, moet het kantoormeubel natuurlijk ook indruk maken op uw collega’s. De rugleuning is voorzien van een metalen AMG-embleem en rode strepen en contrasterende stiksels. De bekleding bestaat uit een mix van Artico-kunstleer en Dinamica-microvezel. De stoel is gebaseerd op de Performance-stoelen van het merk en is uitgerust met een geïntegreerde hoofdsteun.

AMG Office Chair

De zitpositie moet vermoeidheid dwarsbomen dankzij de geprononceerde zijwangen en een comfortabel zitoppervlak. “Of het nu voor lange reizen of dagen op kantoor is.”

bureaustoel

Het is een gewaagde editie, maar niet zo erg als sommige andere uitgebrachte bureaustoelen. Als je er zeker van wilt zijn dat je niets mist, wordt u aangeraden om uzelf aan te melden bij Private Lounge van het merk. De eerste 50 stoelen zijn namelijk exclusief gereserveerd voor leden. Registreer u door de klikken op deze link.