Hoewel het nieuws rondom Danny de Munk allesbehalve positief is, kan de blijdschap voor zijn dochter haast niet op. Zij heeft namelijk op 22-jarige leeftijd haar eerste huis weten te kopen. “Mijn eerste eigen huissie”, schrijft de dame in kwestie trots op haar Instagram-account.

Aanklacht tegen Danny de Munk

Voor wie niet dagelijks de roddelbladen doorspit naar BN’er-nieuws, zoals dat tegenwoordig wordt genoemd: Danny de Munk speelde jarenlang een rol van een Amsterdamse straatschoffie, maar dat lijkt misschien niet al te ver van de realiteit af te staan. De Ciske de Rat-acteur wordt namelijk verdacht van verkrachting door een vrouw met wie hij vijftien jaar geleden nauw samenwerkte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bo de Munk ♡ (@bodemunk_)

Ondertussen heeft De Munk bekend dat hij in die periode is vreemdgegaan, maar ontkent de vermeende verkrachting.  “Mijn karakter is kapotgemaakt. Over elk woordje moet ik nadenken. What the fuck man”, aldus De Munk. Voor zijn gezin vindt hij het tien keer erger dan voor hemzelf. “Door mijn overspel van vijftien jaar geleden heb ik ze erin meegetrokken. Ik heb duizendmaal mijn excuses aangeboden.”

Danny de Munk

Ook de advocaat van De Munk, Royce de Vries, zoon van Peter, ontkende dat De Munk “zich ooit schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, laat staan aan strafbare feiten”. Volgens De Vries was De Munk uiteraard enorm geschrokken van deze “onterechte beschuldigingen'” en zou hij zich beraden op juridische vervolgstappen.