Begin augustus bleek uit onderzoek van Business of Fashion (BoF) dat Dior Sauvage de bestverkochte geur ter wereld is geworden. Iedere drie seconden zou een flacon van het Franse modehuis over de toonbank gaan. Johnny Depp wordt alom geprezen voor het succes van het luchtje. Hij is al sinds 2015 het gezicht van Dior’s Sauvage cologne, waardoor hij in allerlei televisiespotjes en campagnes verscheen, en heeft volgens TMZ recent een miljardencontract getekend met Dior, dat eigendom is van LVMH-topman Bernard Arnault.

Johnny Depp en Dior

Toen zijn rechtszaak met zijn ex-vrouw Amber Heard, en het mediaspektakel eromheen, in volle gang was werden de commericals met Depp erin voor even offline gehaald, maar Dior liet hem nooit stikken, zoals Disney, productiebedrijf van Pirates of the Caribbean, dat wel deed.

Terwijl zijn ene relatie enige tijd geleden stuk liep, is de Hollywood-acteur z’n relatie met Dior aan het herstellen. De zeven-cijferige deal omvat omvat een nieuwe reeks campagnes met Depp en zijn werk in de muziek. Gisteren werd er een teaser gedeeld voor de eerste campagne waarin de acteur te zien is tijdens zijn optreden met Jeff Beck in Olympia Hall in Parijs, waar hij zijn connectie met de geur uitlegt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dior Beauty Official (@diorbeauty)

“Net als Sauvage vertegenwoordigt hij het idee van iets onbevreesds en toch menselijks”

De genoemde campagne zal ook gebruik maken van foto’s van het optreden, vastgelegd door modefotograaf Greg Williams. Dior reageerde hierop en plaatste op Instagram een ​​bijschrift met de tekst: “Kijk naar Johnny Depp terwijl hij het podium betreedt in de Olympia Hall in Parijs, de legendarische concertlocatie waar hij Vanessa Paradis zag en zijn kinderen voorstelde aan Bob Dylan. Net als Sauvage vertegenwoordigt het het idee van iets onbevreesds en toch menselijks.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Fijne bron van inkomsten dus voor Depp die ook nog $ 8 miljoen van Amber Heard moet krijgen. Zij is druk bezig om dat bedrag bij elkaar te sprokkelen en verkocht recent haar woestijn-villa in Californië verkocht voor een bedrag van $ 1,05 miljoen, een winst van $ 500.000.