De Amerikaanse Mark Wahlberg kennen we als Hollywood-acteur, maar we kunnen hem net zo goed omschrijven als een horlogeverzamelaar. De 51-jarige heeft een voorliefde voor Rolex en Patek Philippe en onlangs is hij gezien met een nieuw horloge om zijn pols terwijl hij rondhangt met horlogeverzamelaar Zach Lu.

 Nieuw horloge van Mark Wahlberg

Het enige waar Mark Wahlberg meer van houdt dan sporten en acteren, is het kopen van kostbare uurwerken. Als een van Hollywood’s meest productieve horlogeverzamelaars zagen we hem in 2019 bij de Grammy’s rondlopen met een bijzondere Patek Philippe ter waarde van $ 1 miljoen, maar dat is slechts een voorbeeld van zijn omvangrijke collectie.

Tot dusver niet kunnen betrappen op wansmaak. En dat is ook niet het geval met zijn nieuwst aanwinst. Hoewel Rolex zijn verzamling domineert, toonde Wahlberg zijn nieuwe Patek Philippe Grand Complications Perpetual Calendar Minute Repeater ( ref. 5374/300P ). Een gecompliceerd en zeldzaam uurwerk ter waarde van zo’n $ 1,15 miljoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Patek Philippe Grand Complications Perpetual Calendar Minute Repeater

Eerder dit jaar werd dit exemplaar onthuld op Watches & Wonders in Genève en kenmerk zich door de nodige hoeveelheid platina en diamanten, maar voornamelijk de blauwe kleur zal de show stelen. De kast en bezel zijn bezaaid met een enorme reeks diamanten, waarbij zowel de zijkanten van de kast als de bezel een dubbele rij baguette-diamanten hebben. Ook de wijzerplaat is ook bezet met baguette-diamanten, met baguette-blauwe saffieren op de uurmarkeringen.

Zoals de naam suggereert, combineert het een eeuwigdurende kalender met maanfaseweergave met een minuutrepeater complicatie, geactiveerd door de knop aan de linkerkant van de behuizing. Wahlberg blijft ons imponeren.