Wie onbekend is met het nummer Bacardi Lemon heeft de afgelopen maanden onder een steen geleefd, terwijl Hoogkamer zelf een hoop nieuwe stenen heeft. De 24-jarige artiest heeft namelijk een hoekwoning gekocht in Rijnsburg in de gemeente Katwijk.

Zanger Mart Hoogkamer verhuist naar hoekwoning in Rijswijk

Hoogkamer maakte in 2016 voor het eerste een naam voor zichzelf door zijn deelname aan het programma Holland’s Got Talent. Vervolgens kreeg hij een contract bij Sony Music en bracht hij verschillende singles uit. Echter duurde het tot 2020 tot Mart Hoogkamer écht populair werd. Vorig jaar scoorde hij met Bacardi Lemon een echt nummer 1-hit en sleepte hij optreden na optreden binnen. En we weten allemaal dat daar geen misselijke bedragen verdiend worden.

Mart Hoogkamer

“Droomhuis gekocht. Een nieuw begin”, schreef Hoogkamer op Instagram. Omdat hij geen foto deelde van de woning zelf, werd er gespeculeerd over de locatie. Maar ondertussen is het duidelijk dat de geboren Leidenaar samen met zijn vriendin Jennifer van Ooijen een nieuw hoofdstuk induikt in het centrum van Rijnsburg.

Mart Hoogkamer

Naar verluidt hebben ze de woning gekocht voor € 735.000. Voor dat geld krijgen ze vijf slaapkamers en twee badkamers tot hun beschikking. Maar daar houdt het nog niet bij op. Op het perceel is een ruime, zonnige tuin aangelegd van 105 vierkante meter met voldoende ruimte voor toekomstige uitbouwen. Op de oprijlaan kunnen twee auto’s geparkeerd kunnen worden.

Nog even geduld

De interieur woning is vergelijkbaar van dat uit een seniorenwoning, maar er zit wel degelijk potentie in. Bovendien is het een meer dan prima starterswoning voor het jonge stel. Volgens Bekende Buren, die de koopakte in handen heeft, duurt het echter nog even voordat het koppel kan intrekken. Op de website van de makelaar staat nog dat het pand verkocht is onder voorbehoud en de overdracht vindt pas plaats op 3 januari 2023.

Zie hieronder foto’s van de woning van Mart Hoogkamer.

Mart