Sinds vorig jaar woont en werkt Memphis Depay in Barcelona, maar dat weerhoudt hem er niet van om vastgoed te kopen in Nederland. De voetballer heeft al enkele jaren een penthouse in de Rotterdamse woontoren Montevideo, schafte een appartement in Den Haag aan en daar is kortgeleden een appartement in Eindhoven, de stad waar hij van 2009 tot 2015 voetbalde, bijgekomen.

Nieuwe woning van Memphis Depay

FC Barcelona betaalt Memphis Depay naar verluidt jaarlijkst zo’n € 5 miljoen per jaar voor zijn diensten. Dat komt neer op € 418 duizend per maand, € 96,5 duizend per week en €19,3 duizend per dag. Dit soort bedragen verdiende hij niet in zijn tijd in de Eredivisie, maar Brabant heeft klaarblijkelijk nog altijd een speciaal plekje in zijn sporthart. Want afscheid nemen bestaat niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Het nieuwe huis van Memphis Depay is een hoekappartement in de buurt van het centrum van Eindhoven. Zo spectaculair is het allemaal niet, maar er zit wel degelijk potentie in. Even een nieuwe verlaag, modernere meubels en die keukenkasten zijn ook wel aan vernieuwing toe.

In het centrum van het appartement is een keuken aangelegd die is uitgerust met van allerlei inbouwapparatuur. In totaal heeft het optrekje een woonoppervlakte van maar liefst 97 vierkante meter met twee slaapkamers en één badkamer.

Gaat Memphis hier zelf resideren?

De Barça-aanvaller en rapper heeft er volgens Bekende Buren € 350.000 voor betaald, € 26.000 meer dan de oorspronkelijke vraagprijs. Vervolgens besloot de 28-jarige prof er een hypotheek op te vestigen van € 210.000.

Uiteraard gaat de Moordrechter hier niet zelf wonen, dat past namelijk niet bij zijn luxe levensstijl, en zal het pand hoogstwaarschijnlijk binnenkort worden verhuurd of doorverkocht. Of getuigd het van een transfer in de nabije toekomst. Hoe dan ook, zie hieronder een paar foto’s van zijn nieuwe aanwinst.

Klik hier om het wagenpark van Memphis te aanschouwen.