Met “het oog op de oude dag” besloot Patty Brad begin deze zomer haar villa aan de Amstel met 266 m² aan woonoppervlakte te koop aan te bieden. Onlangs kreeg ze onverwacht bezoek van niemand minder dan Rico Verhoeven en diens vriendin Naomy van Beem. Niet om even bij te kletsen, maar voor een bezichtiging.

Rico Verhoeven gaat langs bij Patty Brard voor bezichtiging

Patty Brard vertelt aan Shownieuws dat ze op haar dooide gemak Netflix aan het uitspelen was, totdat ineens een forse sportwagen voor de deur stopte. De deur werd geopend en 10-voudig wereldkampioen Rico Verhoeven stapte samen met zijn vriendin uit. Het duo had net een maaltijd achter de kiezen en reden in Ouderkerk aan de Amstel, totdat de woning van Patty Brard de aandacht trok.

Ze besloten gewoonweg aan te bellen om te kijken of een bezichtig mogelijk was. Patty verstopte zich naar eigen zeggen in een van de kamers, maar gelukkig was haar man Antoine zo vriendelijk om de twee een rondleiding te geven. “Ze hebben het hele huis bekeken van onder tot boven en vonden het prachtig”, vertelt Brard in Shownieuws.

‘Bali meets Ibiza aan de Amstel’

Ondanks dat de woning dus goed in de smaak viel, was Verhoeven teleurgesteld aan de gebrek aan ruimte. Voor de meesten is 266 m² meer dan genoeg, maar aangezien hij drie kinderen heeft, komen ze nét een kamer tekort. Want die “natuurlijk allemaal een eigen kamer.”

Patty Brard

Dat vinden ze ongetwijfeld jammer, want de woning is zonder te overdrijven een parel. Het wordt door de makelaar omschreven als ‘Bali meets Ibiza aan de Amstel’ en is voorzien van luxe faciliteiten zoals een infrarood sauna, een verwarmd zwembad, dubbele buitendouche en jacuzzi. Elders is een zonneterras aangelegd met alle privacy van de wereld en voor de nodige entertainment is er een Sonos-geluidssysteem geïnstalleerd, terwijl een beamer intieme filmavonden aanbiedt

Te koop op Funda

In totaal moet alles op het perceel € 2.250.000 gaan opleveren voor Brard. Mocht het tegen deze prijs verkocht worden, kan Brard een winst noteren van € 750.000.

De 67-jarige televisiepersoonlijkheid verkoopt het omdat ze op zoek is “naar een gelijkvloers kleiner pied a terre in Nederland”. Wilt uw ook langskomen voor een bezichtig, dan kunt u waarschijnlijk beter eerst een afspraak maken. Want: “Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper”, zo valt te lezen in de advertentie op Funda.

Patty Brard