Maak kennis met het Evergreen Crystal Palace in de Verenigde Staten. Deze miljoenenvilla is niet alleen op een van de mooiste plekken op deze aardbol gelegen, maar is ook nog eens super-de-luxe. De bouw van dit prachtig staaltje architectuur in the middle of nowhere begon in 1990 en ze wordt nu voor het eerst beschikbaar gesteld voor haar eerste inwoners.

Evergreen Crystal Palace

32 jaar aan arbeid levert uiteraard de hoogte vorm van kwaliteit op en de omgeving van Table Rock Lake, een kunstmatig stuwmeer in de Ozarks in het zuidwesten van Missouri, is ook niet mis. Ondanks de talloze ramen hoeft de eigenaar zich gelukkig geen zorgen om privacy te maken, want buren heeft de toekomstige eigenaar niet.

Dat houdt helaas ook in dat de woning lastig te bereiken is, maar degene die budget heeft om $ 80 miljoen neer te leggen voor deze villa kan vast ook wat missen om per helikopter vervoerd te worden, aangezien het perceel twee helipads bevat.

De villa vanbinnen

Natuurlijk verwacht je wel een hoop jeu bij een aankoop als deze. Laten we beginnen met de garage. Deze is namelijk echt krankzinnig groot met  743 vierkante meter. Dat is wel voldoende om uw verzameling luxe bolides te kunnen huisvesten lijkt ons.

Evergeen villa

Ook is er aan bezoek van de gasten gedacht. Zo telt de woning in totaal veertien gastencabines die beschikken over een luxe tweepersoonsbed, een bad, douche en een privé kleedruimte.

Het interieur spreekt dankzij het gebruik van groen marmer, iets wat u veelal tegen zal komen in de woning, maar ook zeker een hele hoop glas en messing. Er zijn meerdere keukens, een inwonende conciërge, liften, een schietbaan, een biscoop, een wijnkelder, een gym met spa en een aantal zwembaden.

Rondleiding op YouTube

Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan, maar wij hebben een betere oplossing. Blok een halfuurtje vrij en ga languit zitten voor deze onderstaande rondleiding door het Evergreen Crystal Palace.