Louis Vuitton heeft door de jaren diverse opmerkelijke (kleding)items uitgebracht. Dat zijn we ondertussen wel gewend van de grote modeshows, maar het Franse modehuis verkoopt bijna alle artikelen ook gewoon op hun website. Zo werd er eerder een verfemmer geïntroduceerd en deze is terug van weggeweest als onderdeel van de laatste collectie van wijlen Virgil Abloh, oprichter van Off-White en ontwerper van de mannencollecties van Louis Vuitton .

De enige echte Louis Vuitton verfemmer

De Men’s Fall/Winter 2022-show van het huis was de laatste show die voornamelijk door Abloh was ontworpen voorafgaand aan zijn overlijden. En de Paint Can trok de volle aandacht. De eigenzinnige verfemmer is tevens bedoeld als tas en werd gelanceerd in even eigenzinnige tinten, waaronder paars, rood en oranje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Louis Vuitton (@louisvuitton)

En nu wordt de emmer opnieuw geïntroduceerd in frisse nieuwe kleuren: “Lagoon”, “Green” en “Yellow”. Schilderen is niet bepaald een klus voor een miljonair, maar daar kunnen deze atributen verandering in gaan brengen. Ook al achter we de kans nihil.

Het accessoire wordt geleverd met een chromen LV-logo, metalen handvat en een ringtop die openklapt dankzij het leren scharnier. Aan de buitenkant lijkt het op een levensechte verfbus met de woorden “Exterior Paint’ op de voorkant en in het midden. Andere details zijn de informatietekst over de kwaliteit van de verf onder het handvat en een waarschuwing dat de drager er voorzichtig mee om moet gaan.

Louis Vuitton verfemmer

De hendel is zoals u ze gewend bent van traditionele verfemmer, maar verder zijn de realistische notities in de tas gestempeld, synchroon met de voering van microvezel. Het wordt er niet bij vermeldt, maar waarschijnlijk zult u geen inhoud aantreffen als de pakket bezorger ‘m thuis komt afleveren.

Kleurverschil is prijsverschil

De kleurkeuze wordt u enigszins lastig gemaakt, aangezien er onderling prijsverschillen zijn ontstaan. Zo kost de paarse editie $ 2350 en de andere drie kosten $ 2850. Verrassend genoeg verkoopt de tas, net als de vorige keer, goed en wordt ‘ie met winst verhandeld op de secundaire markt. Kortom; wees er snel bij.