In oktober gingen we langs bij de garage van de inmiddels bekende autopoets-miljonair Rick van Stippent. Voor de video deden we een haastig drankje bij he thuis, maar helaas mochten we de woning van de 30-jarige niet in beeld brengen. Na wat doordrammen van onze founder Floris Wyers is het toch zover! We gingen er naartoe in een nagebouwde versie van de Chevrolet van Johnnie Flodder.

Nieuwe Pure Luxe-video

Ook duiken we voor de tweede keer in de garage van Rick, want er zijn er weer een aantal exemplaren bijgekomen, waaronder zijn nieuwe Lamborghini Evo Spyder. Die is in de plaats gekomen van het exemplaar, een Aventador S, die hij eind maart op de A28 ter hoogte van Nieuwleusen in de prak reed. “Een soort pleister op de wond”, zoals Rick het zelf beschrijft.

Maar laten we ons vooral focussen op de positieve dingen. Want die zijn er in overvloed. Naast dat de Brabander een indrukwekkend bedrijf en een minst indrukwekkend wagenpark heeft opgebouwd, mogen we beslist zijn woning niet achterwege laten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Binnenkijken bij Rick van Stippent

Na lang wachten is het eindelijk zo ver, binnenkijken bij de miljoenenvilla van Rick van Stippent, bekend van Stipt Polish Point. We slaan bij binnenkomst de meterkast over (2:40), maar doorlopen zo goed als alle ruimtes van het statige huis; de stijlvolle trap, de werkkamer, de woonkamer, de keuken, de slaapkamers, de tuin met zwembad en om af te sluiten doen we een Rolex-wristcheck en sabreren we een fles keurige Louis Roederer

Winactie t.w.v. € 40.000

Gewoontegetrouw hebben we een winactie aan de video gekoppeld, maar dit is zonder twijfel de meest bijzondere die we ooit gedaan hebben. Samen met Van Stippent geven we namelijk een Golf R, ter waarde van € 40.000, weg! Wat moet u doen om kans te maken? Abonneer op het Pure Luxe YouTube-kanaal, geef de video een like en reageer in de commands’ op de vraag die aan het einde wordt gesteld.