Het is ondertussen algemeen bekend dat Nederlandse YouTubers, zowel nationaal als internationaal, absurd veel geld kunnen verdienen – ongeacht hun leeftijd. Dat hebben onder meer Enzo Knol en Kwebbelkop al wel bewezen. Maar hoe zit het Gio Latooy, die ook met enige regelmatig wordt uitgemeten in de media?

Dagelijkse vlogs van Giovanni Latooy

Dagelijks video’s publiceren betekent ook dagelijkse inkomsten. In zijn twee video’s omtrent het thema ‘Wat verdien je nou echt met YouTube’ laat hij de inkomsten zien die YouTube hem uitbetaald en zijn advertentie inkomsten. Dagelijks € 2.000 zijn geen ongehoorde bedragen voor hem. Dat verklaart ook meteen zijn weelderige eigendommen, waaronder een villa in Krimpen aan de Lek ter waarde van ruim € 1 miljoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gio Latooy (@gio)

Uiteraard zijn dit niet de enige inkomstenbronnen voor de YouTuber. Samenwerkingen op zowel YouTube als op andere sociale media-kanalen leveren het een en ander, terwijl er ook partijen zijn die hem bijvoorbeeld naar prachtige locaties brengen in het buitenland. Enzovoorts.

Krankzinnig wagenpark

Ook zijn wagenpark mag er zijn. Zeker voor een pas 23-jarige. Het begon allemaal met een Range Rover Evoque, maar de zaken gaan zo goed dat hij momenteel over twee klasbakken beschikt. Voor de dagelijkse ritten gebruikt hij zijn Porsche Cayenne (ter waarde van € 125.000) en zijn paradepaardje is zijn Ferrari 458 Speciale (ter waarde van € 300.000).

Maar hier komt binnenkort verandering in, want een aantal vlogs geleden bracht hij een bezoek aan de Jeep-dealer. Binnen een aantal maanden gaat hij de Porsche inruilen voor een Jeep. Welk model het precies gaat worden, houdt de vlogger vooralsnog geheim.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gio Latooy (@gio)

Met zo’n hoog inkomen denkt de vlogger ook aan zijn geliefde familie. Zo heeft hij al meerdere telefoons gekocht voor zijn ouders, maar bijvoorbeeld ook al twee verschillende auto’s voor zijn moeder: een paarse Citroën Cactus en een aantal maanden daarna een Volkswagen Polo Cross 2021.

Bekijk hieronder de video’s, waarin Gio zijn kijkers een inkijk geeft in zijn YouTube-inkomsten.