Koh Samui het op een na grootste eiland van Thailand en een populaire bestemming voor backpackers, waaronder ook vele Nederlanders. De meesten spenderen maar een aantal dagen op het eiland, maar dat is niet genoeg om alle resorts, stranden, regenwouden, restaurants, serene spa’s en ruime winkelmogelijkheden uit te proberen.

Ultra luxueuze villa op Koh Samui op het veilingblok

Volgens Sotheby’s Concierge Auctions staat Samujana bekend als “een van de meest begeerde luxe woningen van het eiland en is de parel van Koh Samui”. Deze omheinde gemeenschap staat in het teken van privacy en dankzij de 24-uurs beveiliging zal u als bewoner nooit last hebben van pottenkijkers. Het perceel beslaat circa 2.678 vierkante meter, terwijl de woning zelf 6 slaapkamers heeft en 3,5 badkamers op een totaal van 1.203 vierkante meter.

Koh Samui

Wanneer de villa niet in gebruik is door de eigenaar, is het toegestaan om inkomsten te genereren door ‘m in de verhuur te zetten. De woon- en amusementsruimte van de villa naadloos in elkaar en het is zo gebouwd dat er directe privétoegang is tot het strand. Wanneer u honger begint te krijgen staan er privékoks voor u klaar, zodat u alleen hoeft plaats te nemen aan de buitentafel voor 12 personen.

Tropisch paradijs

De privévilla is de thuisbasis van een infinity pool, slaapkamers met airconditioning en en-suite badkamers. Als u even genoeg heeft van de zon kan u en uw gasten zich terugtrekken in de bioscoopzaal (waar languit gelegen kan worden), een massage nemen in de speciale daarvoor bedoelde ruimte, sporten in de gym of een potje tafeltennissen.

Thailand Koh Samui

Weelderige uitzichten vormen de basis van dit fantastische toevluchtsoord en zodra de wekker gaat wordt u begroet door de oceaan dankzij de kamerhoge ramen. Gezien het klimaat kunt u iedere dag afsluiten met een zonsondergang op het strand met een cocktail in de ene en een sigaar in de andere hand. Mocht het toch voorkomen dat u daar genoeg van heeft, kunt uw een van de vele nabijgelegen golfbanen onveilig maken of thuis blijven en een duik nemen in het overloopzwembad.

Op slechts 3,5 km ligt de internationale luchthaven van Samui, waardoor u gemakkelijk andere delen van Zuid-Oost Azië kunt gaan ontdekken. Vanaf 23 september 2022 om klokslag 16:00 kunt u meebieden op het Thaise woonvertrek. De veilingmeester schat de voorverkoop tussen de $ 2,5 miljoen en $ 3,5 miljoen.

Ko Samui Thailand uitzicht