Carlo Boszhard woonde ruim 25 jaar precies naast zijn ouders, maar eindelijk is het voor de 53-jarige  tijd om zijn vleugels te spreiden en het ouderlijke nest te verlaten. De televisiepresentator heeft volgens Bekende Buren namelijk elders een villa gekocht. Ver weg zal hij echter niet gaan, want zijn nieuwe woning staat wederom in Landsmeer, onder Purmerend. Sterker nog; de nieuwe woonplek is slechts 1,4 kilometer verwijderd van zijn vorige.

Nieuwe villa van Carlo Boszhard

Zijn nieuwe aanwinst beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 232 vierkante meter verdeeld over twee woonlagen en heeft helemaal beneden nog een kelder. Boszhard gaat hier niet in zijn eentje wonen, want eind juli van dit jaar werd bekend dat hij op zijn knieën ging voor zijn nu verloofde Herald, waarmee hij al sinds 2008 samen is, die overigens niet op de koopakte staat vermeldt.

Enfin, de woning huist een de grote woonkeuken met spoeleiland die voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en in totaal zijn er zes kamers van de partij, waaronder vier slaap- en twee badkamers. Behoorlijk veel voor een stel die heeft laten weten dat adopteren “geen optie” is. De achtertuin die gekenmerkt wordt door meerdere terrasjes en een vijver die uitkomt op open water. Tot slot zijn er nog twee paardenboxen en een garage waar twee bolides in gestalt kunnen worden.

“Ik bewaar echt alles: boeken, dvd’s, cd’s, strips, maar ook draaiboeken, tv-pilots, scripts, artikelen die bij ons spottend thuis horen in ‘het Carlo Boszhard museum”, schrijft Boszhard in zijn column in de Televizier over de verhuizing en zijn ‘lieve, oude woning’. “Weg, weg, alles weg van Telekids, De TV Kantine en dertig andere titels. Ik gooi ze in grote zakken, klaar om vernietigd te worden.”

Overdracht duurt nog even

Boszhard hoeft zich nog niet druk te maken over zijn huidige verblijfplaats, want de overdracht van zijn nieuwe villa vindt naar verluidt pas plaats op 11 januari 2023. Tijd zat om de woning naast zijn ouderlijk huis aan de man te brengen. Zie hieronder of op Bekende Buren een paar kijkes van zijn nieuwe villa