In 2018 nam Davina Michelle deel aan het tv-programma Beste Zangers. Toen het haar moment was om de microfoon vast te pakken, besloot ze het nummer ‘Duurt Te Lang’ coveren van Glen Faria. Vóór dit tv-avontuur deelde ze zangvideo’s op YouTube, maar nu staat ze op allerlei uitverkochte podia’s in het binnen- en buitenland.

YouTube en P!nk

In 2016 startte ze namelijk samen met Sub Bass Music Group een YouTube-kanaal, om te laten zien was ze in huis heeft. De 26-jarige zangeres begon met het zingen van covers en maanden reageert wereldster P!nk op de cover van Davina Michelle van het nummer ‘What about us.’ P!nk in een viral video op de cover met ‘’nu weet ik hoe het hoort te klinken en dat het beter is dan zij ooit zou klinken.

In 2018 zorgde Beste Zangers voor nóg meer aandacht en succes en tegenwoordig kunt u zowel op de radio als op tv niet meer om de Rotterdamse heen. Dat betekende ongetwijfeld de springplank naar haar succes. Wat volgde was een tour door de Verenigde Staten met een aantal bijzondere optredens in Miami, San Diego en Nashville.

“Als kers op de taart speelt Davina in augustus 2019 in het voorprogramma van P!nk op het Malieveld in Den Haag, voor een publiek van 50.000 man”, staat in haar biografie op haar eigen website.

Tijdens de coronaperiode sleepte ze haar derde nummer 1 hit binnen, toen ze samen met Snelle ‘17 Miljoen Mensen’ zong als onderdeel van een serie concerten vanuit een leeg Ahoy.

Hoeveel kost Davina Michelle om te boeken?

Voor een halfuur Davina Michelle moet u diep in de buidel tasten; € 40.000 per halfuur. Ongeveer even duur als Lars Bos, beter bekend als Snelle. En dat is exclusief een licht- en geluidsset, dus reken daar nog maar een aantal knaken bij op.