Onder de rook van Eindhoven ligt Aalst, een plaats die an sich weinig in gemeen heeft met Beverly Hills, maar daar trekt deze miljoenenvilla zich weinig tot niets van aan. “Onder moderne architectuur met veel oog voor detail gebouwde, vrijstaande villa met ongekende luxe en wooncomfort gelegen op schitterend privacy biedend perceel wat natuurlijk overloopt in de bossen”, schrijft de makelaar.

Miljoenenvilla te koop in Aalst

De woning staat op het moment van schrijven pas 5 weken op Funda en is gelegen in de villawijk Duin en Ven, waar privacy hoog in het vaandel staat en waar het perceel op een natuurlijke wijze overloopt in het omliggende bosgebied. De fraai aangelegde tuin met infinity-pool en overdekt terras met buitenhaard zullen u bij aankomst direct opvallen, maar binnenin is er ook genoeg te doen en zien.

Aalst

De villa op een perceel van 5.010 m² is volledig omheind en bereikbaar via elektrische poort en na het openen van de voordeur komt u binnen een aantal stappen aan in de  royale living met grote glazen puien naar tuin, moderne design leefkeuken en tv-kamer. Elder is er een luxe leefkeuken met kook- en spoeleiland, aangelegd, evenals een eet- en zitkamer met loopdeur naar tuin, een bijkeuken met keukenopstelling en een technische ruimte voor het zwembad.

Vraagprijs op Funda

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan twee met ensuite-badkamer en één met inloopkast. De master bedroom heeft een “prachtig uitzicht op de tuin, inloop garderobe en design badkamer met wastafel, vrijstaand bad, separate douche en toilet”. Allemaal verdeeld over twee woonlagen met in totaal 360 m² aan woonruimte.

Het is dan wel niet het duurste huis in Nederland, miljonairs zullen hier niets, maar dan ook niets, tekort komen. Daarbij is goedkoop anders, want om uzelf eigenaar te mogen noemen van dit pand moet u de huidige bewoner € 4.850.000 (€ 13.472 per m2) kunnen betalen. Ga naar de advertentiepagina op Funda om alvast een bezichtiging in te plannen.

Miljoenenvilla Aalst