In de nacht van maandag op dinsdag (26 september) is een sportwagen uitgebrand in Utrecht. Blijkbaar gaat het om de grijze Porsche Panamera van Ajax-voetballer Mo Ihattaren, die doelwit lijkt te zijn van personen uit de criminele hoek, precies op de dag dat hij en TikTok-ster Yasmine het ‘ja-woord’ tegen elkaar zeiden. De dreiging richting Ihattaren loopt al sinds het bekend is dat hij aan het daten is met deze jonge influencer.

Mo Ihattaren bevindt zich in een zware periode

Het gaat al langere tijd niet zo goed met Mo Ihattaren. Na het overlijden van zijn vader lijkt hij het verkeerde pad op gegaan te zijn. De oud-PSV’er vertrok richting Italië om te spelen voor Juventus, die hem direct overdroeg aan Sampdoria, waar hij niet tot spelen kwam. Hij kwam daar vervolgens niet opdagen en keerde met overgewicht terug naar Nederland. Ajax besloot hem een nieuwe kans te geven en huurde hem van de Oude Dame. In december van dit jaar moeten de Amsterdammers beslissen of ze Ihattaren permanent willen overnemen van Juventus of niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yasmine (@iitsyasmine)

Hoewel het een poos goed leek te gaan en hij weer lekker aan het voetballen was, melden diverse bronnen dat hij omgaat met louche types en hij zou zelfs op bezoek geweest zijn “bij behoorlijke criminelen in de gevangenis”. Zelf ontkent hij dat overigens en schreef: “Wat kan ik toch soms om de media lachen.”

Auto uitgeleend aan verdachte Marengo-proces

Feit blijft wel dat er steeds opmerkelijke blijven dingen gebeuren waar zijn naam opduikt. Ze stelt John van de Heuvel “dat hij te dicht aanschuurt tegen de jongens die diep in de criminaliteit zitten.” Daarmee suggereert hij niet dat hij daadwerkelijk betrokken is, maar wel dat de lijn dun is. Ook zou Ihattaren zijn clubauto, een leasebak van Ajax, uitgeleend hebben aan een verdachte in het veelbesproken Marengo-proces, waarin leden van de Mocro-maffia, zoals hoofdverdachte Ridouan Taghi en zijn rechterhand Saïd Razzouki, terechtstaan.

Alweer een wagen die in vlammen opgaat

Vorige week ging overigens ook al de BMW 3 serie van de broer, Yassir Ihattaren, van de pas 20-jarige in Utrecht verloren door een brand en nu is zijn auto aan de beurt, melden politiebronnen. De brandende Porsche van de Ajacied werd dinsdagnacht omstreeks 3:00 aangetroffen door agenten op de Bernadottelaan in Utrecht.