In de idyllische ‘Central Park Tower’ in hartje New York staat een zeer luxe penthouse te koop. En niet zomaar eentje: het is het hoogste appartement ter wereld. Middenin in de meest luxe wijk van New York is het op 472 meter hoogte vast en zeker prima vertoeven.

Penthouse in New York met woonoppervlak van 1630

New York staat niet bekend als één van de veiligste steden ter wereld. Maar ligt dit appartement middenin de befaamde ‘Billionaires Row’, één van de meest welvarende wijken van New York en het appartement kijkt uit op Central Park, rivier de Hudson en de Eastrivers.

Het appartement heeft een woonoppervlak van 1630 m² en het dakterras en de balkons voegen daar nog zo’n 133 m² bij op. In het penthouse zijn maar liefst 23 kamers, waarvan 7 slaapkamers, te vinden en 9 badkamers. Het penthouse is van alle gemakken voorzien. Zo krijg u bij de aankoop van het miljoenenstulpje ook een privérestaurant, zwembad en ultramodern fitness- en wellnesscentrum, evenals meerdere lounges en een filmzaal.

Penthouse New York

Op het laagste van de drie niveau’s, verdieping 129, bevindt zich een grote salon, een eetkamer, observatorium, bibliotheek, mediaruimte, keuken en gasten- en/of personeelskamer. Via een wenteltrap komt u op de volgende verdieping, waar u vijf slaapkamers vindt. De primaire suite beschikt nog eens zitkamer, een paar kleedkamers en en-suite badkamers. Alle overige slaapkamers hebben ook voldoende kastruimte en en-suite badkamer

Balzaal op het hoogste niveau

Het hoogste niveau is ingericht voor het organiseren van grote bijeenkomsten en evenementen. Daar vindt u namelijk een gigantische balzaal met een plafond van maar liefst 8 meter hoog. Aan het plafond hangt een grote, bizar dure kroonluchter.

De balzaal geeft u uitzicht over Central Park en leidt u rechtstreeks naar het dakterras. Op deze verdieping zijn ook nog eens twee (dames)toiletten, een garderobekamer en zelfs een professionele horecakeuken.

Duurste appartement ter wereld

Aan al deze luxe hangt natuurlijk wel een exorbitant prijskaartje. Voor zo’n $ 250 miljoen bent u de nieuwe eigenaar van dit prachtige stulpje aan de rand van Central Park! Het is even diep in de buidel tasten, maar dan bent u wel de eigenaar van het hoogste en één van de duurste appartement ter wereld. Voor de advertentie, klik hier.